דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › איך מגיעים מטופינו לשיט לצפון האי ונקובר
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 3 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
עזרה בתכנון טיול שילוב מסלולים אדום חום, כחול
אורחנטע שלום,
רכשתי את ספרך המצויין, קנדה מערב ומסלול מבנק המסלולים ( מקלגרי לוונקובר). ראיתי את ההמלצה לשילוב המסלולים בספר. לא ברור לי האם ניתן ביום אחד לצאת מטופינו ולהגיע לאזור פורט הרדי.( נראה עמוס עד בלתי אפשרי..)שאלה נוספת האם תוכלי לייעץ כיצד ניתן לחלק את המסלול מסטוארט לוונקובר ל – 3 ימים? (לא נעבור להיידר)
תודה רבה על עזרתך
מירב יוסף
נטע דגנימנהל בפורוםהי
זמן הנסיעה מטופינו לפורט הרדי 7 שעות. אפשרי לעשות את זה ביום אחד אך עמוס. האם אתם תופסים את המעבורת?
אם אתם כבר מגיעים עד סטוארט אל תוותרו על היידר (שני המקומות מאוד קרובים זה לזה ובהיידר אפשר לראות דובים בפיש קריק).
לגבי הנסיעה מסטוארט לונקובר – זמן הנסיעה בדרך הקצרה 19 שעות נטו ובדרך היותר יפה (דרך כביש 99 וויסטלר) קרוב ל-20 שעות.
למרות שזה יותר ארוך כדאי לדעתי לנסוע דרך וויסטלר.
מבחינת חלוקת לינה בדרך
כדאי ללון הלילה הראשון בדרך לפרינס גורג – ראו עמודים 212,213
ואת הלילה השני בלילואט או לפני לילואט – ראו עמודים 214,215
ביום השלישי נסיעה בכביש 99, ראו עמודים 216,217
שימו לב שאין היצע רב של מקומות לינה לאורך דרך זו ולכן כדאי להזמין מראש
האם המסלול שלכם כולל גם את הרי הרוקי?
אם כן עדיף לעשות שילוב שונה הכולל נסיעה מסטוארט לגאספר או ההפך במקום נסיעה לונקובר – שהיא ארוכה ולא מאוד מעניינת
בקיצור אמרו לי ביתר פירוט מה המסלול ואז אוכל לסייע יותר
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
החלק הראשון של הלילות הגיוני אלא שהייתי שוקלת לשנות בגאספר לשלושה לילות (אבל אפשר גם שניים).
לגבי ההמשך לא הבנתי… אין מעבורת מטופינו לפורט הרדי. יש מעבורת מפורט הרדי לפרינס רופרט.
לגבי המסלול באופן כללי – אני מבינה שהנחיתה היא בקלגרי וההמראה מוונקובר..? באיזה עונה הטיול?
שלחי לי את המידע הזה ואנסה לסייע.
היידר יפה בגלל הדובים (בעיקר ביולי אוגוסט). בלי כניסה להיידר גם לא בטוחה שווה לנסוע לסטוארט.
קשה לי לענות על האם שווה עבור זה בלבד לעשות ויזה (אישיתי הייתי עושה).
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אכן עבדתי בעת הדעת (עכשיו אני גם מבינה מדוע השם שלך נשמע לי מוכר)…
לגבי המסלול – אין בעיה לצאת מטופינו ולא מוונקובר.
לגבי הפיכת המסלול – לכן בדיוק שאלתי איפה הטיול מתחיל ואיפה נגמר (אני מבינה שהוא מתחיל בקלגרי ומסתיים בוונקובר ואורכו כחודש?) – אכן הגיוני לעשות מסלול כזה – קלגרי-באנף-יוהו/אגם לואיז-גאפסר-נסיעה ארוכה לסטוארט (14 שעות כדאי לפרוש על יומיים שלושה)-סטוארט-נסיעה לפרינס גורג-שיט לפורט הרדי (יש להזמין מקום מבועד מועד)-נסיעה לטופינו (אם רוצים לפצל נסיעה אפשר לעצור ללילה בטלגרפ קוב שם גם נהדר לצאת לשיט צפייה בלווייתנים)-טופינו-נסיעה לויקטוריה-ויקטוריה-חזרה לוונקובר-ונקובר
ראי מפה:
הצג מפה גדולה יותר
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא מכירה אופציה כזו לצערי
וגם אם הייתה – היכן תחזירו את הרכב?
יש שדה תעופה קטן בטרס (Terrace) ארבע שעות דרומית לסטוארט
אפשר לטוס ממנו לוונקובר אבל אם כבר הגעתם עד שם אני לא בטוחה שלא עדיף כבר להמשיך לוונקובר עם הרכב.
נטע -
מאתתגובות