איך כדאי להגיע ממונטריאול למערב קנדה וארהב?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה איך כדאי להגיע ממונטריאול למערב קנדה וארהב?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2185 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום
    אנחנו 2 זוגות שמתכננים טול למערב קנדה וארהב.
    יש לנו אילוץ מיוחד חייבים להיות ב1 ביולי במונטריאול לחתונה משפחתית. מטרת הנסיעה שלנו הייתה מערב ארהב. ההתלבטות הקשה שלנו איך משלבים את האירוע בטיול שלנו.
    האם יש לכם עצה עבורנו?
    תודה
    אמירה

#2187 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום אמירה,
    אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה.
    יש טיסות של אייר קנדה (וגם של חברות נוספות) ממונטריאול לרוב הערים הגדולות מערב ארה"ב ובמערב קנדה.
    לרוב הטיסות יש קונקשיין בטורנטו.
    נטע

#2257 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

בקר טוב נטע
    ראשית תודה שענית לי.
    יש לך אתר נהדר. אשמח על המלצת ספר ומפות שיעזרו לי בטיול
    שנית: כדי להבהיר את עצמי. מטרת הטיול שלנו היא מערב ארהב למשך כחודש.
    ב- 1 ליולי אנו מחוייבים משפחתית במונטריאול.
    חשובה לי דעתך: חשבנו לטוס לטורונטו ב-25.06 לטייל עד מונטריאול ובסבביתה וב-2/3.07 לטוס או למערב קנדה קלגרי למשל ולרדת לאורך החוף המערבי כולל מערב ארהב עד לתאריך 21.07 ולחזור לארץ מסאן פרסיסקו או מהסביבה. או לטוס ממונטריאול ב-2/3.07 ללוס אנגלס /סן פנסיסקו ולטייל את המשך הטיול במערב ארהב בלבד ולחזור לארץ.
    מה דעתך.. מבחינת הזמן שלנו.. תודה על התייחסותך..

#2260 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום אמירה,
    טיול שאורכו 19 יום לנסוע הכולל נסיעה מקלגרי עד סן פרנסיסקו הוא מאוד לחוץ וכולל זמני נסיעה אורכים מאוד. לדעתי זה ממש לא מומלץ. עדיף להתמקד בדרום מערב ארה"ב או להתמקד בצפון מערב ארה"ב ומערב קנדה. אפשר גם לעשות מסלול שכולל גם וגם המתחיל בסיאטל עולה לאי ונקובר, לונקובר ומשם לרוקיס ואז יורד לילוסטון ומסתיים בסולט לייק סיטי. בספרים שלי על מערב קנדה ומערב ארה"ב יש הצעות לכמה מסלולים נחמדים של כשבועיים-שלושה באזורים אלה שאחד מהם אני מניחה יתאם פחות או יותר לרצונותיכם. אני מניחה שאם תתבונני בספרים ובתמונות שבהם זה יקל עלייך להתביית על מסלול. בספרים יש גם המלצות למפות רלוונטיות לכל מסלול.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־איך כדאי להגיע ממונטריאול למערב קנדה וארהב?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0