אטרקציות בטיול לונקובר וטופינו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה אטרקציות בטיול לונקובר וטופינו

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9966 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו נוסעים באוגוסט לטיול לאיזור וונקובר +סיאטל (המסלול החום ) זוג +3 ילדים
    1. חשבתי לצאת ליום אחד מחוץ לוונקובר לאיזור עיירת הסקי וויסלר (sea to sky ) מעבר לנסיעה היפה עצמה ראיתי שיש גם אטרקציות לעשות כמו רכבל בין הפסגות (peak 2 peak) ואולי גם jet boat בנהר , האם את יודעת מה הכי מומלץ ומהנה לנוער
    2. מאחר ובויקטוריה אנו יוצאים לשייט ליוויתנים (טורפים)- ובטופינו יש לנו רק יום וחצי, מתלבטת אם גם שם לקחת שייט ליוויתנים אפורים או לחלופין לקחת את הטיול למערות המיים החמים hot spring cove שכולל גם שייט ואז בדרך אולי אפשר לראות גם לוויתנים וכלבי ים . מצד שני זה טיול ארוך יותר של 6 שעות וראיתי פורומים בטריפאדוויזר שאנשים כותבים שדי עמוס וצפוף במעיינות ושהמקום קטן ממה שציפו. מה עדיף לבחור??

#9970 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שאם נוסעים לויסטלר עדיף לנסוע ליומיים. איני מכירה את ה-Jet Boat אבל הרכבל מאוד יפה ומהנה. אפשר גם לצאת באזור ויסטלר לכמה טיולי אופניים נחמדים והדרך לשם אכן יפה.
    על שיט הצפייה בלווייתנים הקטלנים בויקטוירה אסור כמובן לוותר. השיט בטופינו הוא בים יותר פתוח (הרבה גלים… אלא אם כן הים רגוע במיוחד) וכמות הלווייתנים האפורים בד"כ לא עצומה. השיט למעיינות מאוד יפה כי הוא עובר בהמון מפרצים שבין איים קטנים ואפשר לראות במהלכו עיטי ים, דובים, כלבי ים ועוד. המעיינות בד"כ לא צפופים. אכן מדובר במקום קטן מאוד. זה בעיקר גימיק של הטיול אבל הטיול היה יפה גם אילוא היו בו מעיינות שכן כאמור השיט יפה וההליכה למעיינות ביער הגשם יפה.
    האם עדיף שיט הלוייתנים או השיט למעיינות? קשה לי לאומר. שניהם יפים אבל השיט לוייתנים לפעמים מדהים ולפעמים לא – זה ממש עניין של מזל עד כמה תצליחו לראות לווייתנים. אני חושבת שמקומכם הייתי יוצאת לשיט המעיינות.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־אטרקציות בטיול לונקובר וטופינו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0