מסלול בדרום מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול בדרום מזרח ארה"ב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #94039 הגב
    שחר רבקה
    אורח

התכנית שלנו לסוף אוקטובר 2026 היא בבסיסה המסלול הרביעי (האדום) בספרך המעודכן "ארה"ב דרום מזרח"
    אבל במהלך התחלת העבודה על המסלול הבנתי ש:

1. לאור המלצתך (בעיקר בגלל נתוני מזג האויר) להתחיל בחלק המסלול הצפוני באוקטובר ולסיימו בניו-אורלינס בנובמבר אני בעצם מעדיפה להפוך את כיוון הטיול (להתחיל בהרי הסמוקי ולסיים בניו אורליאנס).
    2.איננו מעוניינים בקטע המסלול לאורך חופי פלורידה.
    3.לאור העובדה שהשכרת רכב חד כיוונית (כדי לעשות את המסלול האופטימלי עבורנו) כרוכה בתוספת תשלום של כ-650 דולר…
    אצטרך לבנות מסלול מעגלי.

האם תוכלי לייעץ לי לאן, באמצע הדרך בין ניו אורליאנס להרי הסמוקי, כדאי לנו להגיע בטיסה, להשכיר רכב ולהחזירו בתום הטיול לקראת הטיסה חזרה וזאת כדי שאצליח להגיע ממנו בזמן נהיגה סביר אל הרי הסמוקי, ולחזור אליו בדרך יפה ומעניינת עם עצירה אחת מניו אורליאנס (האם אטלנטה? האם איפהשהו באלבמה? או כל הצעה אחרת).

מודה לך על עזרתך
    רבקה שחר

#94042 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מקווה שהבנתי את השאלה… בכל מקרה המסלול האדום עובר באטלנטה. אפשר להתחילו בעיר זו ולעשות את המסלול נגד כיוון השעון – קודם סמוקיס, אחכ נאשוויל-ממפיס-ניו אורלינס.
    נטע

#94046 הגב
    שחר רבקה
    אורח

וקר טוב לך נטע
    תודה על המענה המהיר

:נראה לי שהמסלול בכללי יהיה: נחיתה באטלנטה ואיסוף הרכב-נסיעה (בהתאם לשעת הנחיתה-דרך נקודות יפות או ישירות) לכיוון הרי הסמוקי-
    טעימה מדרך הבלו-רידג-טיול בהרי הסמוקי-נאשוויל-ממפיס-נאצ'ס-לה-פאייט-ניו-אורלינס-יציאה צפונה לכיוון אטלנטה (עם ביקורים בנקודות יפות בדרך ועצירת לילה באמצע איפהשהו)-החזרת הרכב וטיסה לניו-יורק להמשך הטיול.
    האם נראה סביר ומתאים למשהו כמו 14-16 יום? אנחנו לא מתכננים טיולי הליכה ארוכים

הרבה תודה לך נטע, ובעיקר תודה לספרים הנהדרים שלך, בהם את מעניקה לנו ברוחב לב מנסיונך ומהידע הרב שלך באיזור, שלל מסלולים
    מפורטים ובדוקים, טיפים, אופציות ואלטרנטיבות, שמהווים עבורי בסיס נפלא לבניית טיולים עם מידת הצלחה אופטימלית ומיצוי ימי הטיול להנאתם המרובה (תמיד, וזה כבר טיול חמישי…) של כל בני המשפחה

רבקה
    On Sunday, February 15, 2026 at 08:01:20 PM GMT+2, מסלולים אמריקה <[email protected]> wrote:

#94052 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול האדום מכאן:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%97-%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d/
    הוא באורך 16 ימים והוא כולל את כל מה שציינת (האמת לא זוכרת כרגע האם הוא כולל את הבלו רידג) פלוס אזורים נהדרים בצפון פלורידה
    מציעה להיעזר בו. הוא מתחיל באטלנטה
    ותודה!
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־מסלול בדרום מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0