- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, חודש 1 by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › כמה ימים להקדיש לגליישר ביי
נטע שלום,
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים (7, 10, 12), נוסעים בקיץ לאלסקה.
מתחילים ב 16 ימים טיול מאנקורג' (שילוב של המסלול הקלאסי והמסלול הקליל בספרך), ולאחר מכן טסים לגוסטבוס \ ג'ונו לארבעה לילות נוספים, כשהמטרה העיקרית היא שייט צפייה בלוויתנים (מתכוונים לעשות 2 כאלו).
בנוסף מתכוונים לעשות את שייט הקרחונים בגלישר ביי, ומסלולי הליכה קלים וקצרים (אנחנו לא חובבי אתגרים).
אנחנו מתלבטים האם לשהות 3 לילות בגליישר ביי (בלודג') ולהזמין 2 שייט לוויתנים בגוסטבוס,
או לחילופין לשהות 2 לילות בגליישר ביי ו2 לילות בג'ונו ולהזמין שייט לוויתנים אחד בגוסטבוס ואחד בג'ונו.
מקריאה וצפייה בתמונות, גליישר ביי וברטלט קוב נראים חלומיים, מצד שני חוששים ששלושה לילות הם יותר מידי.
נשמח לשמוע את דעתך,
תודה 🙂
הי
שיט הלווייתנים מגוסטובוס הוא נהדר והיתרון הגדול שלו הוא שהוא מתבצע במים מוגנים באופן יחסי. אני לא עשיתי שיט לוויתנים באזור גונו אבל עשיתי כמה פעמים בגוסטובוס ואני לא חושבת שיש משהו שמשתווה לזה (בכל העולם. עשיתי גם שיט לוייתנים בעוד מקומות בארהב ובקנדה ובאוסטרליה וזה לא מגיע לאותה רמה שכן בפוינט אדולפוס ליד גוסטובוס יש ריכוז פשוט עצום של לוויתנים וזה אחד המקומות היחידים בהם ניתן לראות בוודאות גבוהה את ה-Bubble Net Feeding – יצירית בועות אוויר כדי ללכוד דגים ועלייה עם פה פעור כדי ללכוד אותם). לכן אני מאוד ממליצה למי שחובב לווייתנים אכן לצאת לשיט פעמיים בגוסטבוס. אישית ללא ספק שבספקים הייתי שוהה שלושה לילות בגוסטובוס/גליישר ביי (:
נטע
הי
בדרך כלל בהפלגות הרגילות (בקינאי ובמפרץ הנסיך וויליאם) אפשר לראות מעט מאוד לוויתנים קטלנים באלסקה (אגב אני כן ראיתי פעם בשיט לקרחונים של גליישר ביי). כמובן שבאזור מפרץ פוגט רואים אוקרות בוודאות גבוהה הרבה יותר (למרות שסוף יוני זה עוד קצת לפני שיא העונה – אבל בכל זאת סיכויי הצפייה גבוהים יחסית).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת