- This topic has 7 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים, 12 חודשים by .
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › התלבטות בין מסלולים
נטע הי
תודה רבה שוב על המענה המהיר
את כל הטיולים שלנו ערכנו בהמלצתויך הנהדרות שהוכיחו את עצמם כל פעם מחדש עם ספרייך הנפלאים
התוכנית כרגע לאמצע יוני זוג עם ילדה בת 15 .. מה המצב באזור זה של יוטה קולרדו מואב הגרנד קנייון בעניין הקורונה האם כבר מומלץ לנסוע השנה או שעדין הנגיף מהווה מגבלות ?
שבוע נפלא
הי
באזורי טבע אפשר לטייל. בערים יש עדיין מגבלות. אתרים בשמורות אינדיאניות (למשל קניון אנטילופ) עדיין סגורים
נטע
הי
באזורי טבע אפשר לטייל. בערים יש עדיין מגבלות. אתרים בשמורות אינדיאניות (למשל קניון אנטילופ) עדיין סגורים
נטע
הי
נטע
תודה רבה לך נטע על כל המידע
אם כך אני מבינה שכדאי לשקול לדחות לשנה הבא כי יש עדין מגבלות ( קניון אנטילופ וכן רישום מוקדם ומותנה להרי הרוקייס ) וכו
בידידות שומרת
הי
לא זה ממש לא מה שאמרתי (: לא הייתי דוחה טיול בגלל סיור של שעה בקניון אנטילופ. ואין בעיה לעשות רישום מוקדם לשמורות שבהן יש חובת הזמנה מראש.
נטע
נטע תודה על המענה
אבל גם אני מבינה שעמק המונומנט סגור עדין וגם קניון אנטילופ ואולי עוד מגבלות כאלו ואחרות .. לא חבל לפספס את עמק המונומנט ואנטילופ ?
בידידות שומרת
כפי שכתבתי – עם כל הכבוד לאנטילופ ולמוניומנט – הם נדבך קטן בטיול ואני לא חושבת שזה שיקול האם לצאת לטיול או לא (פלוס לפחות לגבי המוניומנט – מאמינה שיפתח). כמובן שיש הרבה מינוסים לצאת לטייל בתקופה זו אבל מבחינת אתרי טבע – למעט אלה ועוד כמה בודדים – הרוב פתוח.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת