התייעצות לגבי מסלול טיול באלסקה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התייעצות לגבי מסלול טיול באלסקה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #30113 הגב
    דפנה
    אורח

נטע שלום,
    אנחנו זוג עם 2 (18, 14). תכננו מסלול לקיץ הקרוב בהתבסס על הספר ועל מסלול שרכשנו. יש לנו כמה התלבטויות.
    אני מפרטת את המסלול באלסקה, אליה אנו מגיעים אחרי יומיים בסיאטל ואחרי אלסקה נהיה 3 ימים במנהטן:
    1 נחיתה באנקוראג, איסוף קראוון, הצטיידות לינה באנקוראג
    2 נסיעה לכוון מאטאנוסקה, פעילות באזור מאטאנוסקה, לינה ב-Grand View café & RV Park
    3 וואלדז ?
    4 רנגל סנט אליאס?
    5 נסיעה בכביש דנאלי, לינה ב-Tangle Lakes
    6 פארק דנאלי, לינה בפארק דנאלי
    7 פארק דנאלי – סיור עם האוטובוס של השמורה, לינה בפארק דנאלי
    8 פארק דנאלי, לינה בפארק דנאלי
    9 הגעה לאנקוראג, החזרת קראוון, לינה באנקוראג
    10 טיסה מאנקוראג לגונו ומשם לגוסטאבוס
    11 גוסטאבוס, שיט לגליישר ביי
    12 גוסטאבוס, שיט צפיה בלוויתנים, המראה לג\'ונו ולסיאטל

אנו רוצים לשלב בטיול הליכה על קרחון, רפטינג (לא אקסטרים), שייט קייקים ואולי גם מטוס (תלוי במחיר). איפה הכי מומלץ לעשות את הפעילויות הללו במסלול?
    האם לוותר על וואלדז?

אשמח לחוות דעתך מה להוסיף ואיך לשפר את המסלול.
    תודה רבה
    דפנה

#30126 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול בסדר אבל הוא אולי קצת עמוס
    מבינה שב-3 אתם נוסעים לוואלדז ולנים בוואלדז..? אני מציעה ללון עוד לילה בוואלדז וביום שבינהם לצאת לשיט לקרחון הקולומביה
    האם הוזמן חניון ואוטובוס בדנאלי? כדאי ללון בטקלניקה
    לא הייתי מוותרת על ואלדז אבל לא רואה איך דוחסים ללוז את רנגל סיינט אליאס (שלשם אפשר אמנם להגיע גם בקרוואן אבל הכביש לא באיכות טובה ולכן יתכן שעדיף להגיע לשם באוטובוס וזה אומר ללון לילה במקארתי במלון)
    אין לכם הרבה זמן לפעילויות אבל רפטינג אפשר לעשות בנהר הנננה ליד דנאלי, הליכה על קרחון הכי טוב ברנגל סיינט אליאס אבל אפשרגם בקרחון וורתינגטון בדרך לוואלדז. קיאקים – מקסים לעשות בוואלדז – שיט לקרחון הקולומביה בסירה מלווה בשיט בקיאקים בקרבת הקרחון
    מעבר לכל זה המסלול אחלה
    נטע

#30173 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    כדאי להתייחס לשעות נסיעה בשלד שכן יום 3 הוא ברובו נסיעה
    ביום 5 אתם נוסעים לכביש דנאלי ולא בכביש דנאלי. חניון הלילה הוא לפני הכביש (בצידו המזרחי) כלומר בדוחק תגיעו רק ביום 6 בערב לדנאלי
    יתכן שכדאי להוסיף עוד לילה בצד המערבי של הכביש – תוכלי לראות מידע על כך במסלול הפראי בספר על אלסקה
    ביום 9 יש לכם נסיעה ארוכה. לא ריאלי לצאת ביום זה מדנאלי
    שתי ההליכות על הקרח אמורות להיות יפות (אבל לא עשיתי את זו במאטאנוסקה אז קשה לי להשוות). יכול להיות שזו בוורתינגון תחלק לכם טוב יותר את הנסעה לוואלדז. בכל מקרה ההליכה תהיה ביום 3
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־התייעצות לגבי מסלול טיול באלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0