השכרת רכב בטורונטו והחזרה בארה"ב (באפלו)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה השכרת רכב בטורונטו והחזרה בארה"ב (באפלו)

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #19325 הגב
    קובי
    אורח

הי
    אשתי ואנוכי מתכננים באמצע יוני נסיעה לקנדה בארה"ב.
    אנו נוחתים בטורונטו ביום שלישי בבוקר וצפויים להיות באזור עד יום חמישי.
    אנחנו מתלבטים לגבי הטיסה לניו יורק.

האם אפשר לשכור רכב בטורונטו ליומיים ולהחזיר בבאפלו ארה"ב?
    לפי מה שהבנתי יש עם זה בעיה מסוימת.

מה צריך לדעת לגבי המעבר ברכב מקנדה לארה"ב?
    כיצד מתבצע כל עניין ההגירה במקרה הזה? האם זה יהיה יותר סביר מאשר לעבור את זה בניו יורק?

אודה לתשובה בנושא
    בברכה,
    קובי

#19350 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בדרך כלל בעייתי לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בארה"ב.
    אין בעיה עם ההגיעה או מעבר הרכב לארה"ב. זה הולך מהר יחסית. בניו יורק זה תמיד די סיוט (יש תור עצום בדרך כלל).
    נטע

#19375 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא הבנתי מדוע עליכם לעבור את הגשר ברגל?
    אם אתם נוחתים בטורנטו והיעד הוא ארה"ב אני מציעה לקחת תחבורה ציבורית מטורונטו לשדה התעופה בבפאלו (יש שאטלים) ואז לשכור רכב בבפאלו.
    לא ריאלי לעבור את הגשר ברגל עם ילדים ומזוודות (בעיקר לא בחורף ואני מבינה שהנסיעה עוד שבועיים) וגם לא ברור לי מה תעשו לאחר שתחצו את הגשר….
    מעבר הגבול הוא מעבר גבול רגיל. יוצאים מקנדה, נכנסים לארהב ועם הכניסה (לפני שעוברים את הגשר) יש לעבור ביקורת דרכונים.
    נטע

#19400 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שיותר נוח לקחת שאטל משדה תעופה לשדה תעופה. איני יודעת האם יש שאטל מהצד האמריקני של הגבול לנמל בבפאלו – תצטרך לבדוק זאת באינטרנט. יודעת בוודאות שיש שאטלים מהשדה בטורנטו לשדה בבאפלו. שווה להתקשר למשל לאופרן או ממסי ובכל זאת לברר לגבי השכרת רכב בטורונטו והחזרה בבפאלו. לפעמים זה אפשרי (השכרה בטורנטו והחזרה בניו יורק תהיה כמובן יותר בעייתי אבל יש סיכוי שהחזרה בבפאלו תהיה אפשרית בתוספת תשלום).
    נטע

#19422 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אוויס תמיד מעט יותר יקרים. מציעה שתנסה את אופרן. התקשר אליהם ואם תאמר שהגעת דרכי גם תהיה זכאי ל-10% הנחה. אם תשיג דיל מעט זול יותר להשכרה בטורונטו והחזרה בשדה התעופה בבפאלו זה יהיה הכי הגיוני. לגבי שאטל מטרונטו לשדה בבפאלו בדוק מחירים כאן:
    http://niagaraairbusblog.com/niagara-airbus-airport-shuttle-services/
    נטע

#21691 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין בעיה או מגבלה לעבור את הגבול אבל יש לקחת בחשבון שבסופש עלול להיות מעט עומס.
    זמן הנסיעה נטו שעה אך יש לקחת בחשבון אפשרות לעיכובים ותורים במעבר הגבול ולכן צריך לקחת ספייר
    קשה לי לומר לך כמה ספייר כי זה מאוד משתנה וגם לא יודעת תאריך או יום בשבוע
    אם הטיסה ב-10:30 זה אומר להיות בשדה שעתיים קודם (צריך גם להחזיר רכב) וגם לפחות שעה ספייר מעבר לשעת הנסיעה
    כלומר עזיבת המלון בשעה 6:30
    אולי כדאי לכם ללון לילה אחד בצד הקנדי ולילה אחד (הלילה השני שלפני הטיסה) בצד האמריקני…?
    אפשר אפילו ללון ליד שדה התעופה
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־השכרת רכב בטורונטו והחזרה בארה"ב (באפלו)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0