ארה"ב בספטמבר

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2783 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,
    אנחנו מתכננים ירח דבש בספטמבר לכ- 4 שבועות בארה"ב.
    התכנית היא:
    *נחיתה בניו-יורק ושהייה בעיר כ-7 ימים
    *טיול מעגלי עם רכב של כ- 4 ימים לאזור צפון מזרח ארה"ב – איים ואגמים וחזרה לניו-יורק
    *טיסה לסאן פרנסיסקו ומשם עם רכב טיול של כ- 14 ימים הכולל נסיעה ללוס אנג'לס דרך כביש 1 ומשם נסיעה לווגאס
    *טיסה למיאמי ושהייה של כ- 3 ימים
    בשלב הזה אין לנו תכנית ברורה ומסלול מובנה, אבל חשוב לנו לסגור את הטיסות בהקדם האפשרי (כולל הטיסות הפנימיות).
    לכן, נשמח לקבל את עזרתך האם מספר הימים שהקצנו לכל אזור נראה מספיק? אולי יותר מידי?
    תודה, הילה

#2786 הגב
    נטע דגנינטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קצת קשה לענות כי איני יודעת איזה סוג של טיול אתם מחפשים ומה העדפותיכם
    ובכל זאת – לדעתי ארבעה ימי טיול לצפון מזרח זה מעט. אפשר להספיק לעשות נסיעה נחמדה לקייפ קוד או לעשות טיול קצר להרי האדירונדק אבל לא יותר מזה. הייתי מציעה או להאריך או לוותר ולהקדיש את כל הטיול למערב שמבינה נופית ללא ספק יפה יותר (זה מה שאני אישית הייתי עושה…). כמו כן לדעתי אפשר לוותר על מיאמי אבל זה כבר עניין של טעם… מבינת טיול במערב אפשר לעשות טיול נחמד ב-14 יום (כמובן שאם מאריכים אפשר לעשות טיול עוד יותר נחמד). ב-14 יום אפשר לעשות מסלול המתחיל בווגאס, מוביל דרך עמק המוות וכביש מעבר טיוגה ליוסמיטי, ממשיך לסן פרנסיסקו ומדרים דרך כביש מספר 1 ללוס אנג'לס. הרעיון שלך להתחיל בסן פרנסיסקו ומשם לנסוע ללוס אנגלס פחות טוב מהתוכנית שאני הצעתי במידה ורוצים לטייל ביוסמיטי. אם אתם מטיילים למערב מציעה לכם להציץ בספר של על מערב ארה"ב שם יש הצעות מובנות למסלולים שאחד מכם יכול וודאי להתאים לכם בצורה זו או אחרת… בכל מקרה חודש ספטמבר הוא מצויין מבחינת מזג האוויר גם לצפון המזרח וגם למערב. במיאמי ספטמבר עלול להיות בעייתי שכן זה החודש שהוא הכי מועד להוריקנים (רוב הסיכויים הם כמובן שלא יהיה הוריקן אבל צריך לקחת את זה בכ"ז בחשבון). מזל טוב! נטע

#2787 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה על התשובה המהירה.
    לגבי התחלת הטיול במערב בסן פרנסיסקו או בווגאס – השיקול היחיד צריך להיות האם אנחנו מעוניינים לטייל ביוסמיטי? או שיש שיקולים אחרים שכדאי שניקח בחשבון לפני שאנחנו מחליטים מאיזו עיר להתחיל להתחיל? (בכל מקרה אנחנו רוצים לשהות בווגאס לפחות יומיים).
    לגבי מיאמי – נראה לי שננצל את הימים שתכננו שם להארכת הטיול במזרח או במערב…
    תודה!

#2789 הגב
    נטע דגנינטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הנסיעה מווגאס לסן פרנסיסקו דרך יוסמיטי (או ההפך) מאוד יפה וכדאי לעשות אותה. דבר נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא שאת כביש מספר 1 עדיף לנסוע מצפון לדרום ולא ההפך. זה לא קריטי אבל זה עדיף.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־ארה"ב בספטמבר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0