mammoth lakes, rainbow falls ו-devil's postpile

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה mammoth lakes, rainbow falls ו-devil's postpile

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9565 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,

אנחנו מתכננים הגעה לאזור הנ"ל בסוף מאי. מהבדיקה שעשינו, השמורה devil's postpile (ובתוכה rainbow falls) נפתחת רק באמצע יוני בעוד ש-tioga נפתח בממוצע בסוף מאי.
    1. האם השמורה אכן צפויה להיות סגורה.
    2. במידה והשמורה סגורה בעוד ש-tioga פתוח, איך היית מציעה לנצל את חצי היום שנותר (אחרי הנסיעה) באיזור לי-וינינג?

ממה שראינו, אגם מונו לא יכול למלא חצי יום. האם נסיעה באיזור אגמי mamoth אפשרית? האם יש פתרון טוב יותר מאשר נסיעה מסביב לאגמים?

#9567 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הסיכוי שכביש מעבר טיוגה יהיה פתוח בסוף מאי לא גדול מאוד אם כי בשנה שעברה הכביש נפתח באמצע מאי. ראה כאן מועדי פתיחה בשנים האחרונות: http://www.nps.gov/yose/planyourvisit/tiogaopen.htm
    לחופי דרום אגם מונו ניתן לעשות טיול קצר של שעה-שעתיים (ב-SouthTufa) ואגמי ממות' וג'ון נחמדים מאוד – אפשר לטייל לחופיהם או לשכור סירה ולשוט בהם.
    יש בקרבת מקום גם מעיינות חמים נחמדים בשם Hot Creek – ראה מיד כאן:
    http://www.gonomad.com/destinations/0409/hot_springs_of_the_sierras.html
    שים לב שמדובר על מקום לא מתוייר. מעט קשה למצוא אותו והוא טבעי לחלוטין. אני ובני משפחתי נכנסו שם למים לפני שנים רבות והיה נחמד מאוד. בשנים האחרונות לא ביקרתי במקום אז קשה לי לתת מידע עדכני לגביו.
    devil’s postpile אכן צפוי להיות סגור במאי.
    נטע

#9608 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ווגאס-לי ונינג זה כחמש-שש שעות נסיעה. המסלולים שאתה מציע הם בקרבת העמק של השמורה כשעתיים נסיעה מערבה מלי ונינג כך שהם לא רלוונטים. אין מסלולים ביוסמיטי בחלק המזרחי של השמורה בקרבת לי ונינג. אפשר לשלב סיור קצר באזור South Tufa שאל אגם מונו. כמו כן אפשר לנסוע לאגם ג'ון שהוא מאוד יפה. על כל המקומות הללו תוכל למצוא מידע בספר שלי על קליפורניה ועל מערב ארה"ב.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #9567 in mammoth lakes, rainbow falls ו-devil's postpile
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0