דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › 3 לילות בסן פרנסיסקו
- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 3 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
לימור
אורחנטע שלום רב,
מודה לך מראש על התייחסותך המעמיקה(לא מובן מאליו..)לאחר יער הסקויה ביוסמיטי נעשה דרכנו לסן פרנסיסקו ונגיע ללילה של 2.7
התכנון ביום הראשון- רציף 33 ושיט אלקטרז, רציף 39, כיכר גררדלי-השוקולד, רחוב לומברד המפותל,כיכר יוניון.
ביום השני -מגדל COINT , איטליה הקטנה, רובע הסיני ומפעל העוגיות, גשר הזהב ופארק גשר הזהב.
שאלות-
האם התכנון מבחינת המקומות מתאים לאותו יום אזור?
אפשר להספיק את המקומות ביום אחד(כל יום כמובן)
איפה היית מציעה ללון מבחינת האזורים שיהיה נח ליציאה?
האם את ממליצה שהיום הראשון יהיה תחבורה ציבורית וברגל והיום השני ברכב?
חשבתי בלילה הראשון שאנו מגיעים לסן פרנסיסקו(נגיע ערב מוקדם- לעשות את גשר הזהב, נראה לך?דבר נוסף בבקשה. הלילה האחרון הוא 4.7- האם כדאי לשריין זמן לחגיגות 4.7? חוגגים בדרכ שם?
אודה להתייחסותך,
תודה רבה ושבוע טוב!!
נטע דגנימנהל בפורוםהי
שימו לב שכרטיסים לאלקטרז יש להזמין מבעוד מועד, חודשים מראש
התכנון בסן פרנסיסקו בסדר. על פארק שער הזהב אפשר לוותר ולגשר יש לנסוע ברכב.
סן פרנסיסקו עיר קטנה. אפשר ללון בכל מקום. יש בספר הצעות למלונות – המיקום מושפע מהסכום שתרצו להשקיע.
שני הימים ברגל (לראש מגדל קויט כדאי להגיע במונית) וביום השני אחר הצהריים עם רכב.
אני לא בטוחה שתספיקו את הגשר ביום הגעתם (אם אתם יוצאים מיוסמיטי) אבל אם אתם זריזים ותספיקו אז זה יהיה אחלה.
אכן חוגגים. יהיו זיקוקים וודאי מטס. הייתי הופכת את הימים ונוסעת בגשר ב-3.7 ולא ב-4.7 כדי שהוא לא יסגר באירוע בטוחוני או משהו כזה ביום הזה.
אני גם חושבת שהאזור של הרציפים יהיה יותר ססגוני ביום הזה (אבל התור לקרונית יהיה וודאי ארוך).
זה רק עוד יותר מעלה את הצורך להזמין כרטיסים לאלקטרז בהקדם.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אני תמיד מזמינה חדר ל-4 (עם שתי מיטות זוגיות) למרות שאנחנו חמישה. זה לא ממש תקין אבל בדרך כלל אף אחד לא שואל (וגם לא חייבים להיכנס ללובי כולם יחד). במלון גדול זה בטוח לא בעיה. במלונות קטנים זה אולי קצת יותר בעיה אבל אני אישית מעולם לא נתקלתי במצב בו מישהו שואל או למישהו אכפת (ואני מטיילת הרבה בארהב). לעתים ניתן גם לקבל מיטה מתקפלת בתוספת תשלום. אפשר גם להצטייד בשק שינה ומישהו ישן על רצפה. לגבי ארוחת בוקר זה ממש לא בעיה – אף אחד לא בודק שמות או מספר חדר. לפעמים אפשר למצוא מלונות עם סוויטות שבדרך כלל לא הרבה יותר יקרות מחדר רגיל (אך מספרן מוגבל וכן לעתים הן לא מוצגות און ליין – צריך להתקשר). בכל מקרה עם ילדה ככ קטנה לא הייתי מזמינה שני חדרים.
אתם מגיעים לסן פרנסיסקו דרך הביי ברידג – כביש 80
נטע -
מאתתגובות