דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › תכנית לטיול קראוון מערב ארה"ב – חוות דעתך חשובה לנו.
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 10 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום, תודה לך על אתר מושקע, תוספת מצויינת לספרייך המקיפים.
אשמח לחוות דעתך על המסלול:
. יום 1 נחיתה בלוס אנגלס- לינה בלוס אנג'לס
ימים 2-3 קבלת הקראוון- יציאה מלוס אנגלס לאנהיים –לדיסנילנד – לינה באנהיים יומיים.
ימים 4-5 סן דייגו – עולם המים,גן החיות, נושאת המטוסים Midway,- לינה בסן דייגו יומיים.
יום 6 פאלם ספרינגס ,שמורת גושואה טרי,לינה סדונה (Oak creek canyon).
יום 7 הגרנד קניון – לינה בגרנד קניון.
יום 8 תצפית מפרסת הסוס סכר וגשר גלן שייט באגם פאוול- לינה אגם פאול
יום 10-9 מואב – פארק הקשתות ,קניונלנד.
יום 11 -12 נסיעה לברייס טיולים בברייס- לינה ברייס.
יום 13 ברייס, בשעות אחה"צ נסיעה לציון- לינה ציון.
יום 14 טיולים בציון נסיעה לווגאס- לינה באזור ווגאס.
יום 15 ווגאס – לקראת הצהריים כביש 15 – קניון הסלע האדום Red Rock Canyon (25 ק"מ מווגאס) – לינה.
יום 16 עיירת הרפאים Calico – המשך על כביש 247 דרומה ולכביש 18 דרך San Bernardino National Forest לכיוון Big Bear Lake לינה באזור.
יום 17 לוס אנג'לס – יוניברס ושדרת הכוכבים -לינה סמוך ללוס אנג'לס- יציאה צפונית .
יום 18 בכביש 1 לסאן סימיון סטאייט פארק , עד כרמל ומונטריי, – לינה בקאמפ בין מונטריי וסלינס ושנקרא "לגונה סהקה רקריאשיין אריאה".
יום 19 מונטריי – האקווריום והסתובבות בעיר לינה ליד סן פרנסיסקו.
יום 20-21 סאן פרנסיסקו
יום 21-22 פארק יוסמיטי.
יום 23 – פארק לאסן –. נסיעה לחניון לילה בקרבת קאלמס (Klamath)
יום 24 – Crater Lake – לינה באזור.
יום 25 – נסיעה ל בcoos bay , גן החיות בCoast Game Park , נסיעה לLincoinלינה באזור.
יום 26 נסיעה ל Multnomah Falls Nature Center שעות לינה ב Beacon Rock State Park.
יום 27 – Beacon Rock State Park – נסיעה ללינה ב- Mount Rainier National Park.
יום 28 – Mount Rainier National Park כולל לינה.
יום – 29-30 – נסיעה לסיאטל – סיאטל – החזרת הקראוון.
השכרת רכב ונסיעה לקנדה לחברים.
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אלה הערותיי:
יום 6 מאוד עמוס וגם לא יהיה לכם די זמן בסדונה (כדאי לפחות לבלות שם אחה"צ אחד).
יום 8 יש לכם נסיעה של חצי יום, לא תספיקו את מה שכתוב בתוכנית, תאלצו לדחות משהו ליום הבא.
ביום 9 יש לכם נסיעה ארוכה. לא מאמינה שתספיקו לטייול באזור מואב ביום הזה ולאזור מואב חובה להקדיש לדעתי לפחות יומיים מלאים.
יום 18 עמוס מאוד.
ימים 21,22 יומיים לא מספיק ביוסמיטי כאשר יש חצי יום נסיעה לשמורה. כלומר יש לכם בשמורה רק יום וחצי וזה מעט מדי.
יום 23 גם כאן יש כמעט יום נסיעה מיוסמיטי ללאסן. זה לא ישאיר לכם זמן לטייל בשמורה.
יום 24 כנ"ל
מציעה לכם בעמק נהר הקולומביה ללון בחניון Maryhill, אם כי גם החניון שאתם בחרתם נחמד.
אני הייתי עושה מסלול אחר – לוס אנגלס-סן דייגו-סדונה-גרנד קניון-מואב-ברייס-זאיון-יוסמיטי-מורו ביי-כביש 1-מונטריי-סן פרנסיסקו ומשם נסיעה צפונה לכיוון לאסן וכן הלאה.
הנסיעה הנוספת ללוד אנג'לס מיותרת לדעתי.
כמו כן אני הייתי מציעה לכם לוותר על לאסן וכן לאחר קרייטר לייק לנסוע למונומנט הלאומי ניו ברי וממנו להמשיך ממזרח להרי הקסקייד לעמק נהר הקולומביה.
נטע -
מאתתגובות