תכנון מסלול

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2976 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו משפחה עם 3 ילדים בני 13,10,2. נוסעים מ-22.6 ועד 6.7
    אני רוצה מסלול נוח מניו יורק למפלי ניאגרה במשך ים וחצי עם עצירה של לילה.
    היכן מומלץ והאם כדאי להזמין מהארץ?
    במפלים מתכוונים ללון שני לילות. האם כדאי להזמין מהארץ? האם עמוס בתקופה זו?
    האם יש מקום מומלץ ללינה במפלים?
    ממפלים נוסעים לוושינגטון? מהו המסלול המומלץ והנוח? יש לנו יומיים עם עצירה ללילה.
    היכן ללון בדרך? מה מומלץ לראות בדרך- יש לנו שלושה ילדים?
    מניו יורק ועד וושינגטון אנחנו ברכב שכור.
    האם בוושינגטון חייבים רכב או עדיף בלי (חניות וכדומה)
    האם כדאי ללון במרכז וושינגטון? האם יש מקומות לינה מומלצים?
    תודה רבה

#2982 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת חוסר זמן איני יכולה לתכנן מסלול דרך פורום זה אלא רק לענות על שאלות ממוקדמות. אנסה לענות בקצרה. אם תרצו תוכנית מפורטת תוכלו לפנות אלי לצורך ייעוץ טיולים.

איני יודעת כמה שעות ברצונכים לנסוע ביום ולכן קשה לי לסייע במסלול מומלץ בדרך למפלים. מציעה לכם אחת מהשתיים: 1. לנסות לשלב בנסיעה למפלים ביקור בהרי האדירונדק – באפשרות זו הנסיעות אורכות מאוד באופן יחסי. ביום הראשון נסיעה אל ההרים לינה באזור אגם סרנאק (5.5 שעות נסיעה) וביום השני טיול בהרים ונסיעה למפלים (6.5 שעות נסיעה). 2. לנסוע ביום הראשון מניו יורק לאזור צפון אגמי האצבעות אל אזור העיירה ג'נבה (5 שעות), וביום השני לאחר בילוי של בוקר באגם להמשיך לניגרה (2 שעות נסיעה). לשאלתך – כדאי להזמין אכן ממקום לינה מראש.

כדאי להזמין מלון במפלים מהארץ. יש בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב במסלול הכתום המלצות על מלונות על פי טווחים מחיר. קשה לי להמליץ לכם על רגל אחת כי איני יודעת איזה סוג מלון אתם מחפשים ובאיזה טווח מחירים.

מציעה לעשות את עצירה הלילה בדרך לוושינגטון באזור העיירה אית'קה שבדרום אגמי האצבעות. סביב עיירה זו מפלי מים יוצאי דופן ביופיים הצונחים אל קניונים מרשימים. יש בספר שלי על הצפון מזרח במסלול הכתום מידע מפורט על מסלולים אלה.

בוושינגטון עדיף בלי רכב. כדאי למצוא מלון קרוב לתחנת התחתית. התחתית של וושינגטון מאוד נוחה ומובילה כמעט לכל מקום (למעט ג'ורג'טאון). יש בספר שלי על הצפון מזרח במסלול האדום המלצה על מלונות.

#3002 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

מנסיוננו לגבי לינות: אם יש לכם אתכם סמרטפון, וחבילת גלישה סבירה, אז כמעט לא צריך להזמין כלום. אני משתמשת באייפון. אנחנו אוהבים לנהוג עד מאוחר בלילה, כשהילדים ישנים באוטו (זה כמובן תלוי בילד). במפה של האזור שבו נראה שרוצים לישון (כשלאמא ואבא אין כח יותר לנהוג..) עושים חיפוש של המילה motel או hotel, רואים איפה יש מצבור מוטלים, ונוסעים לשם. אפשר להיכנס לאתר hotels.com (יש להם גם אפ לאייפון), להכניס נתוני בני משפחה, ולראות אילו מלונות פנויים באילו מחירים יש באזור שלכם. במקומות אטרקטיביים בסופשים בקיץ מעט יותר עמוס. קחו בחשבון שבמחיר סביר רוב המלונות מציעים רק חדרי שתי מיטות (זוגיות) ואז צריך ששלושת הקטנים ישנו במיטה זוגית אחת. במקרה כזה עדיף אם יש חדר 2 queen, ולא 2 double. אם אין לכם סמטרפון, או שגלישה מאוד יקרה לכם, אז יש צורך בתכנון מראש.
    בוושינגטון עצמה, החניה יקרה. אם אתם בכל מקרה עם רכב, שנו באזור rockville או gaithersburg, בסביבה בטוחה, בתי מלון טובים במחירים סבירים יותר, חנו ליד המטרו (חניה בתשלום מלבד סופש"ים), ורדו ברכבת התחתית לעיר. כך תקבלו מלון יותר טוב באותו הסכום.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #2982 in תכנון מסלול
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0