- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 5 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › תכנון מסלול במערב ארה"ב שבוע הבא
שלום נטע!! אנו זוג הורים צעירים עם ילד בן שנה וחצי ורצינו להתייעץ איתך על תכנון מסלול שלנו במערב ארה"ב:
4 בנובמבר הגעה לניורק ובילוי שבוע בניו יורק.
האם כדאי להשקיע יומיים ולנסוע למפלי הניאגרה? בהתחשב במזג האויר ובנסיעה הארוכה עם ילד קטן…
ב11 לנובמבר טיסה בבוקר ללאס וגאס ונחיתה באחת בצהריים,משם לנסוע לגראנד קניון באותו היום.
12 בנובמבר טיול בגראנד קניון לינה בגראנד קניון.
13 בנובמבר נסיעה לכיוון ציון פארק עם עצירה למסלול בדרך באנטילופ קניון/אגם פאוול/מונומנט ואלי (מה הכי כדאי?).לינה בציון פארק.
14 לנובמבר טיול בבריס קניון.לינה בציון פארק
15 לנובמבר טיול בציון פארק.לינה בלאס וגאס.
16-17 לנובמבר סופ"ש בל.א.
18 בנבמבר נסיעה על כביש 1עד לסן פרנסיסקו.
19 בנובמבר סן פרנסיסקו.
20-21 יוסימיטי לינה ביוסימטי
אנו שומרי שבת ככה שבסופ"ש אנו לא יכולים לנסוע. האם לדעתך זה עמוס מידי?
הי
אני אישית לא הייתי נוסעת במיוחד לניאגרה (יומיים נסיעה רק בכדי לראות את המפלים…). אבל זה באמת עניין אישי.
אני חושבת שה-13.11 לחוץ בצורה מטורפת. בטוח שלא תספיקו את המוניומנט (שהוא לא בכיוון). אולי תספיקו קצת את לייק פאוול. אני מניחה שאתם נוסעים למצוק הדרומי נכון? שכן הצפוני לדעתי כבר סגור בנובמבר (תלוי כמובן האם ירד שלג)…
מדוע לא לנסוע ב-13 לברייס וללון בברייס וב-14 לטייל בברייס ואז לנסוע לזאיון וללון שם – זה יחסוך לכם לא מעט נסיעה.
גם ה-18.11 לחוץ ברמה לא אנושית. לא חושבת שאפשר להספיק את כביש 1 מלוס אנגלס לסן פרנסיסקו ביום אחד ועוד ליהנות מכך…. אולי כדאי להתחיל בנסיעה צפונה (לפחות עד סן לואיס אוביספו במוצ"ש).
היה יותר הגיוני (במידה וכביש מעבר טיוגה עדיין פתוח) לנסוע – ווגאס-יוסמיטי (דרך כביש מעבר טיוגה)-סן פרנסיסקו-לוס אנגלס.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת