- This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים, 3 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › תכנון טיול לצפון מזרח ארה"ב
שלום נטע,
אנחנו מתכננים טיול בצפון מזרח ארה"ב + D.C מ-23.9 – 14.10. נוחתים בבוסטון. תוהים לגבי הסדר הנכון של הטיול בהתאמה בין תאריכי הטיול וזמני השלכת בהרים, ואם יש סיכוי לשיט לוויתנים בעונה זאת – אז להתחשב גם באפשרות הזאת.
רציתי לשאול:
– האם אחרי שהות של 2 – 3 ימים בבוסטון כדאי לנסוע קודם לוושינגטון ל-4 ימים, לחזור ואז להתחיל את הסיבוב של ניו אינגלנד, או שנכון יותר להתחיל בבוסטון, לעשות את הטיול בניו אינגלנד ולקנח בוושינגטון
– האם נכון יותר לעשות את הסיבוב כפי שאת תיארת אותו בספר שלך – מבוסטון מערבה, צפונה וחזרה דרך אקדיה או הפוך, שוב בהתייחס לתאריכים. קל לי יותר עם האפשרות הראשונה כי קשה לי לתרגם את הפרטים הקטנים יותר (כבישים וכיוונים) לכיוון ההפוך
– אם נהיה באקדיה, האם לדעתך כדאי להקדיש זמן גם לקייפ קוד או לנסוע במקום זה לאיתקה ואלף האיים?
תודה רבה
הי
שיא השכלת בשבועיים הראשונים של אוקטובר ולכן הגיוני קודם לנסוע לוושינגטון ואז לעלות לניו אינגלנד
יש הפגלות לצפיה בלווייתנים בדכ עד אמצע אוקטובר פלוס מינוס
אני לא חושבת שבטווח של כמה ימים כיוון המסלול מאוד משנה אבל כשתדעי את התאריכים המדויקים מציעה להיעזר במפה הזו שמראה את התקדמות השלכת
https://newengland.com/seasons/fall/foliage/peak-fall-foliage-map/
לגבי השאלה האחרונה – נורא תלוי מה תוואי המסלול. על אלף האיים הייתי מוותרת בכל מקרה. לגבי קייפ קוד/אגמי האצבעות – הדעה שלי פחות או יותר שווה לגביה היופי של שניהם (עם נטיה קלה לטובת קייפ קוד)
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת