תכנון טיול לצפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה תכנון טיול לצפון מזרח ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #66473 הגב
    מיכל
    אורח

שלום נטע,
    אנחנו מתכננים טיול בצפון מזרח ארה"ב + D.C מ-23.9 – 14.10. נוחתים בבוסטון. תוהים לגבי הסדר הנכון של הטיול בהתאמה בין תאריכי הטיול וזמני השלכת בהרים, ואם יש סיכוי לשיט לוויתנים בעונה זאת – אז להתחשב גם באפשרות הזאת.
    רציתי לשאול:
    – האם אחרי שהות של 2 – 3 ימים בבוסטון כדאי לנסוע קודם לוושינגטון ל-4 ימים, לחזור ואז להתחיל את הסיבוב של ניו אינגלנד, או שנכון יותר להתחיל בבוסטון, לעשות את הטיול בניו אינגלנד ולקנח בוושינגטון
    – האם נכון יותר לעשות את הסיבוב כפי שאת תיארת אותו בספר שלך – מבוסטון מערבה, צפונה וחזרה דרך אקדיה או הפוך, שוב בהתייחס לתאריכים. קל לי יותר עם האפשרות הראשונה כי קשה לי לתרגם את הפרטים הקטנים יותר (כבישים וכיוונים) לכיוון ההפוך
    – אם נהיה באקדיה, האם לדעתך כדאי להקדיש זמן גם לקייפ קוד או לנסוע במקום זה לאיתקה ואלף האיים?

תודה רבה

#66484 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    שיא השכלת בשבועיים הראשונים של אוקטובר ולכן הגיוני קודם לנסוע לוושינגטון ואז לעלות לניו אינגלנד
    יש הפגלות לצפיה בלווייתנים בדכ עד אמצע אוקטובר פלוס מינוס
    אני לא חושבת שבטווח של כמה ימים כיוון המסלול מאוד משנה אבל כשתדעי את התאריכים המדויקים מציעה להיעזר במפה הזו שמראה את התקדמות השלכת
    https://newengland.com/seasons/fall/foliage/peak-fall-foliage-map/
    לגבי השאלה האחרונה – נורא תלוי מה תוואי המסלול. על אלף האיים הייתי מוותרת בכל מקרה. לגבי קייפ קוד/אגמי האצבעות – הדעה שלי פחות או יותר שווה לגביה היופי של שניהם (עם נטיה קלה לטובת קייפ קוד)
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #66484 in תכנון טיול לצפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0