- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 10 חודשים by .
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › תכנון טיול טרום אביב בניו אינגלנד
שלום,
אנחנו מתכננים טיול זוגי (מבוגרים) למשך שבועיים וחצי החל מה 14/03/13. שני העוגנים שלנו הם ניו יורק ובוסטון (ביקור קרובים). האם יש המלצות לקצת טבע שאפשר לראות בתקופה הזו (רוב שמורות הטבע סגורות – חורף). גם באזור ניו אינגלנד ואפילו באזור וושינגטון.
אשמח להמלצות מכל הסוגים – גם לגבי טבע וגם לגבי אתרים אחרים מומלצים בסביבה.
תודה מראש,
עמית.
הי
לצערי איני מכירה שפע מקומות של טבע באזור זה שממש מתאימים לחודש מרץ. זו עדיין לא העונה לטייל בה בהרים של ניו המפשייר וורמונט וכן גם צפונה במיין כבישים עלולים עדיין להיות חסומים ובמקומות רבים עדיין יהיה כיסוי שלג. אני כן חושבת שעדיף להתמקד באזורי החוף הממוזגים יותר והנמוכים טופוגרפית. אם אתם באזור בוסטון-ניו יורק אולי שווה לכם לנסוע לטיול של יומיים שלושה אל חצי האי קייפ קוד (ראו מידע במסלול הכחול בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב). גם החופים של ניו ג'רסי בדרך מניו יורק לוושינגטון יכולים להתאים (אפשר למצוא עליהם מידע במסלול האדום בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב). כמו כן עונה זו היא עונה נהדרת באזור וושינגטון אז פורחים בעיר עצי הדובדבן במלוא הדרם. אתר טבע נוסף שייתכן וחלק פתוח בעונה זו הוא שמורת השננדואה לא רחוק מוושינגטון כי ייתכן שחלק מכבישי השמורה עדיין יהיו סגורים.
נטע
היי. אנחנו שלוש זוגות שרוצים לנסוע בתחילת אוגוסט לאיזור ניו אינגלנד . הייתי שמח להמלצות
הי
מציעה להיעזר בספר הזה
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
ולאחר מכן אם תהיינה שאלות ממוקדות לחזור לכאו ולשאול אותן ואשמח לסייע
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת