תכנון טיול בצפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה תכנון טיול בצפון מזרח ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #11170 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום,

נשמח לקבל את הערותייך והארותייך למסלול שבנינו. אנחנו מטיילים על שני תינוקות ולכן חשוב לנו לוודא שהתכנון אינו עמוס מדי.

2.9 – הגעה ל- JFK בשעה 15:30, נסיעה לדנברי.
    3.9 – הצטיידות בדנברי עד 12:00, נסיעה לבנינגטון. באיזה כביש רצוי לסע מבחינה נופית?
    4.9 – נסיעה מבנינגטון לברלינגטון. האם כדאי ללון מחוץ לברלינגטון? האם יש המלצה למלון?
    5.9 – ברלינגטוו העיר.
    6.9 – נסיעה לאדירונדק יום אחד וחזרה ללון בברלינגטון. האם רצוי לוותר (בהתחשב שלמחרת נוסעים להרים הלבנים ל- 4 ימים)?
    7.9 – נסיעה להרים הלבנים. לינה בגקסון (Nordic Village)
    8.9-10.9 – 4 לילות בהרים הלבנים.
    10.9 – נסיעה לאכדיה (בהתאם להמלצות הספר)
    10.9-14.9 – 3 לילות באכדיה. האם מספיק יומיים מלאים לאכדיה?האם יש המלצה למלון באכדיה?
    14.9 נסיעה לבוסטון
    15.9 – קייפ קוד
    16.9 קונטיקט/לונד אילנד
    17.9 – הגעה לניו יורק (טיסה בלילה)

תודה רבה
    ענת

#11183 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    3.9
    זו הדרך בה כדאי לנסוע לבנינגטון אם רוצים לראות נוף (אפשר כמובן לנסוע בדרכים מהירות ולקצר את הנסיעה): http://goo.gl/maps/SYEY7
    4.9
    כדאי ללון בברלינגטון. יש בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב ועל מזרח ארה"ב המלצות על מלונות. כדאי לנסוע לברלינגטון כך: http://goo.gl/maps/bmJFR
    5.9
    מיותר
    6.9
    לא כדאי לוותר. הייתי מוותרת על ה-5.9 ולנה לילה באגם פלסיד או סרנאק
    10-13.9
    יומים מלאים באקדיה זה נחמד. אם אפשר להוסיף יום על חשבון ההרים הלבנים אני חושבת שכדאי. אפשר למצוא הצעות לינה בספר שלי.
    14.9
    זו נסיעה ארוכה. כדאי לשקול לצאת לדרך ב-13.9 אחה"צ. ללון למשל בקמדן
    ב-15.9 תגיעו לקייפה קוד רק בצהריים. למחרת בבוקר כבר תצטרכו לעזוב. זה מעט מדי זמן. אולי תשקלו לוותר על קייפ קוד כדי לרווח במקומות אחרים (קייפ קוד מקום מקסים אבל אם אתם רוצים טיול רגוע ותרו עליו).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #11183 in תכנון טיול בצפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0