תחבורה ציבורית בהרי הרוקיס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה תחבורה ציבורית בהרי הרוקיס

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2848 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע,

אנחנו זוג המתעתד לנסוע לרוקיס בקנדה באוגוסט- ספטמבר.
    השאיפה היא מסלולי טבע, רביצה לצד אגמים כשעדיין לא החלטנו איזה חלק מהטיול נישן באכסניות ואיזה חלק בטבע.

השאלה היא האם ניתן להתנייד באמצעות אוטובוסים בין הפארקים השונים?
    (חבל להשאיר רכב בחניון כשאנו מטיילים כמה ימים בשטח..)

לגבי משך הטיול- האם חודש וחצי זה זמן טוב לטיול טבע כזה, כשיתכן שנשלב גם אלסקה. או שאולי חודש יספיק..? (אני מבינה שללא פירוט מסלול קשה לתת תשובה, השאלה היא אם חודש וחצי יהיה "למרוח" את הזמן )

תודה רבה וחג שמח.

#2853 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    התחבורה הציבורית היחידה שלדעתי ניתן להתייד בה היא רכבות.יש תחנה בג'אספר, בבנאף, באגם לואיז. לדעתי שימוש בתחבורה ברכבת יעלה יותר מהשכרת רכב. לגבי אוטבוס – אין לי מידע, אבל – אני חושבת שאין קווים סדירים נוחים וזולים. לגבי זמן הטיול – השאלה לאיזה מסעות בשטח אתם רוצים לצאת. אם הכוונה היא לצאת למסעות קצרים אז חודש בהחלט מספיק וכדאי להקדיש את חצי החודש השני לאזורים אחרים (ממליצה מאוד על האי ונקובר. כמובן שגם אלסקה יוקון וצפון בריטיש קולומביה מאוד מומלצות). בעת תכנון הטיול מציעה שתקחו בחשבון שכדי ללון בשטח יש צורך להוציא בד"כ אישורים וכמות האישורים המונפקת מוגבלת. כדי ללון בחניוני לילה רגילים אין צורך באישורים. ניתן לקבל מידע באתר השמורות. כמו כן קחו בחשבון שהחל מאמצע ספטמבר יכול לרדת שלג בהרים.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #2853 in תחבורה ציבורית בהרי הרוקיס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0