שכירת רכב בקנדה והחזרה בארה"ב (או חלופה)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שכירת רכב בקנדה והחזרה בארה"ב (או חלופה)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #74399 הגב
    דניאל
    אורח

שלום רב,

לאחר לא מעט שיחות עם חברות השכרת רכב, אני מבין שכיום לא ניתן לשכור בקנדה ולהחזיר בארה"ב.
    הדבר מחייב תכנון מחדש של השכירות (פיצול בין קנדה לארהב – ותכנון טוב של נקודת ההחשרה בקנדה + נקודת המשיכה של הרכב השני בארה"ב).

בטיול הקודם נחתנו בטורונטו, סיימנו בעיירה Niagara Falls, משם לקחנו מונית ל- Buffalo ושם משכנו את הרכב לטיול בארה"ב. הפעם אנו לא חוצים שם את הגבול (מאריך מאוד את המסלול).

בטיול הנוכחי ניקח את הרכב בטורונטו, החזרה בין Kingston ל- Cornwall, שנמצאות בצד הקנדי, לאורך הגבול עם מדינת NY.
    חובה, כמובן, שהנקודה תהיה קרובה ככל הניתן לנקודת מעבר גבול לארה"ב – ומשם לנקודת המשיכה של הרכב לחלק השני של ההשכרה. ושתהיה חברת מוניות שתסיע אותנו בין 2 הנקודות.

משיכת הרכב במצד האמריקאי, להמשך הטיול, צריכה להיות בין Fort Drum ל- Massena שבצפון מדינת NY.

מבדיקה במפות גוגל, החברה היחידה שיש לה פרישה רחבה בשטח, כולל בעיירות האלה, היא Enterprise.

עד כה לא הצלחתי למצוא נציגות בארץ כדי לוודא ישימות התכנון שלי (נקודת החזרה + נקודת משיכה + הצעה לחברת מוניות).

מישהו התנסה בתהליך כזה?

תודה

#74401 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא התנסתי בתכנון שכזה וגם לא ארגנתי כזה ללקוחותי אז לא ממש יכולה לסייע
    לא מכירה גם נציגות בארץ של אנטרפייז
    גם לא בטוחה שתמצא במקומות הללו מונית שתעביר אותך את הגבול (זה לא הניאגרה)
    יתכן שיותר פשוט לקחת תחבצ (אפשר למשל לקחת ממונטריאול לפלטסבורג ושם לשכור דרך אנטרפרייז)
    אפשר לבדוק תחבצ כאן
    https://www.rome2rio.com/map/Montreal/Plattsburgh
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #74401 in שכירת רכב בקנדה והחזרה בארה"ב (או חלופה)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0