- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › שיפור נמסלול
שלום נטע, ראשית תודה על הספר שלך, הוא עושה טיווך מצוין בין המטייל החדש והמבולבל לבין ארה"ב כך יגיע ולא יחמיץ מקומות מקסימים. חבל שהרבה ישראלים נוסעים לארה"ב וחושבים שזה ניו-יורק, לוס-אנג'לס, אורלאנדו, ולאס ווגאס. כשבאתי לסוכן הנסיעות בפעם הראשונה שנסענו הוא שאל לאן אתם רוצים? מזל שזכרתי ספר של הצלם: אנזל אדמס עם צילומים של הפארקים הלאומיים בארה"ב וכך עשינו מסלול. ועכשיו לגבי הבקשה לשיפור המסלול שלנו ואולי ישוב סיכסוך ביני ובין בעלי… אנחנו יוצאים לארה"ב ב 6/9 עד 20/9 זה כולל ימי טיסה. בעלי רשם מסלול: נמל התעופה בניו-יורק לניו לונדון, ניו פורט, בוסטון, אלבני, סרטוגה ספרינגס, סרקרוז, בינגהמטאון ו4 ימים הניו יורק. הטיול שלנו עם שני ילדינו בן 19 ובת 14. קראתי בספרך ואני רוצה לבטל מקומות שלו ולהוסיף במקומם, למשל הבנתי שסרה קרוז הינה עיר קניות אז זאת לא מטרת נסיעתנו, אני מעוניינת בטבע והילדים מעוניינים באטרקציות של טבע: סנפלינג, רפטינג, אומגה, רכיבה על סוסים על אופניים כדור פורח איך אפשר לשנות מבלי צורך לנסוע קילומטרים רבים לעומת המסלול שבעלי רשם.
אני מאוד רוצה לערוך מסלול לפי המסלול הכחול איך אפשר לשכנע את בן זוגי שכמות הנסיעה לא רבה יותר לעומת המסלול שבחר? ובמידה ולא אצליח לשנות את המסלול עליו החליט מה ניתן לעשות במקומות שבחר? בתודה ובברכה
הי
ניו פורט לא מקום מעניין לילדים (זה מקום לעבור בו בדרך אבל לא יותר מזה), אלבני עיר משעממת לדעתי, סירקוס כנ"ל (יש שם קניון קניות מצוין). סרטוגה ספרינגס נחמד אך מתוייר מאוד. לא ממש טבע. המסלול הזה גם ארוך וגם לא ממש מובנה. אורכו לדעתי הרבה מעל 1500 ק"מ (הנה לינק למסלול בלי תוספת דרכי נוף אלא בדרך הקצרה ביותר: http://goo.gl/maps/UyqDY). אורך המסלול הכחול (שהוא לדעתי המסלול היפה ביותר בספר ארה"ב צפון מזרח) 2000 ק"מ. לא הבדל היסטרי. אפשר לקצרו על ידי וויתור על שמורת אקדיה ובמקום זאת הוספת נסיעה נופית בהרים הירוקים.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת