שינוי מסלול לאור היובש במפלים שבסביבת איתקה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שינוי מסלול לאור היובש במפלים שבסביבת איתקה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4272 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע . יוצאים בעוד חודש למזרח ארהב , משפחה עם 4 ילדים לאחר 3 ימים בניו יורק יוצאים צפונה . התכנון היה : 18/9 נסיעה בעמק ההדסון והגעה לאלבני . 19/9 ביקור במערת הנטיפים והגעה לאיתקה , 20/9 ווטקינס גלן וקורנינג , 21/9 פארק לצ׳וורת׳ ונסיעה למפלי הניאגרה . הבעיה שהבנתי מאנשים שחזרו עכשיו שהמפלים באזור איתקה יבשים השנה , חשבתי לשנות את התכנון וראיתי בספר שלך את המסלול הכתום , הבעיה שבזמן העומד לרשותנו אני צריכה לקצר אותו ביום עד להגעה לניאגרה. האם יש אפשרות לוותר על היום השלישי במסלול זה , ולחתוך לכוון אלף האיים ? מתלבטת , האם תוכלי לעזור בעיצה ?

#4280 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן השנה שנה שחונה מאוד ברוב רחבי ארה"ב וכמות המים במפלים של מדינת ניו יורק מועטה מאוד.
    אני יודעת שבווטקינג גלן כן יש מים. לגבי לצוורת' אני מניחה שיש בקניון זה מים, אבל לא הרבה.
    המסלול הכתום בספר שלי מוביל מניו יורק להרי האדירונדק דרך עמק נהר ההדסון ומשם לאלף האיים ולניאגרה. בדרך חזור מהניאגרה לניו יורק המסלול חולף באזור אגמי האצבעות ואיתקה. סה"כ המסלול שלך מאוד דומה לחלקים במסלול הכתום.
    אני לא בטוחה שאני מבינה את שאלתך לגבי וויתור על היום השלישי – האם את מתכוונת על וויתור על היום השלישי בקטע של המסלול כתום מניו יורק לניאגרה?
    יכול להיות שכדאי לכם להסיט את הטיול מאזור איתקה להרי האדירונדק ואלף האיים.
    אם תעני לי על השאלה למעלה (וגם תיידעי בדיוק כמה ימים פנויים יש לכם) – אוכל לסייע.
    נטע

#4281 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע. אכן התכוונתי להסטת המסלול מאיתקה לאזור הרי אדירונדק .אנחנו יוצאים מניו יורק ב 18/9. ורוצים להגיע למפלי הניאגרה ב 21/9 ( אפילו לעת ערב כי הניאגרה נשהה ב 22/9 וחצי יום של ה 23/9 , אז יש לנו טיסה מבאפלו לאורלנדו) . אז חשבתי על שני הימים הראשונים של המסלול הכתום ואחכ אולי לחתוך לכוון אלף האיים ואז לניאגרה . מפחדת שהמרחקים הגדולים יחייבו בעיקר שהות ברכב…ורוצה לגוון בפעילויות . אשמח לעצתך

#4298 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מציעה לכם לנסוע דוך ב-18 לאגם פלסיד או סרנאק על פי הלינק הבא: http://goo.gl/maps/hxM6H או הלינק הזה שהוא מעט ארוך יותר וכולל מעט יותר נסיעה בדרכים נופיות בהרים: http://goo.gl/maps/Cz2JU
    ולהתמקם שם במלון לשני לילות (לטייל ב-19 באזור האגמים – יש הצעות לפעילות באזור בספר שלי).
    ב-20 אפשר לנסוע לאזור אלף האיים דרך קניון האוסבל צאסם היפה על פי הלינק הבא: http://goo.gl/maps/U1gPz (אפשר גם כמובן לנסוע לאלף האיים דוך מאגם פלסיד ולנסוע לאוסבל צאסם הלוך חזור מאגם פלסיד).
    ב-21 אפשר לטייל באזור אלף האיים ולהמשיך לניאגרה.
    אפשר כמובן לפצל את הנסיעה לאגם פלסיד לשניים ולטייל בעמק נהר האלבני וכן לנסוע בדרכי נוף בהרי האדירונדק (כפי שמתואר במסלול הכתום והירוק בספר) אך מפאת חוסר זמן נראה לי שעדיף לכם לנסוע דוך לאגם זה.
    נטע

#4300 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע, המון תודה על הרעיונות הנפלאים . כעט נותר רק להחליט על מה לוותר (או בעצם , מה נראה בטיול הבא…)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #4300 in שינוי מסלול לאור היובש במפלים שבסביבת איתקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0