שילוב מסלולים ירוק וכחול בספרך מערב ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שילוב מסלולים ירוק וכחול בספרך מערב ארהב

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #61446 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום וברכה
    אנו מעוניינים לעשות את המסלול ירוק כחול בספרך מערב ארהב שמתחיל ומסתיים בסיאטל ועובר דךר מדינות אורגון וושינגטון ומשלב הרבה טבע אשמח לעצתך האם כדאי לטוס השנה ביוני או כדאי לדחות קיץ שנה הבאה בשל מגבלות הקוורונה ..ה אם יש עדין מגבלות / איך עושים בדיקת קורונה בחזור מסיאטל / והאם יש מקומות שם שסגורים או דרישות בידוד בדיקות וכו .. אשמח לעזרתך ועצתך בעניין .. לא רוצים לנסוע ושהנסיעה תפגם בשל מגבלות כאלו או אחרות אם יש
    בברכה וידידות שומרת

#61455 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זו תשובה מורכבת ולא חד משמעית. קצת שאלה גדולה מדי לפורום (: בעיקרון כל פעילויות החוץ באורגון וושינגטון פעילות כרגע ללא מגבלות מיוחדות למיטב ידיעתי (שמורות טבע למשל). לגבי מוזיאונים, אטרקציות וכדומה (בעיקר בערים) – זה משתנה וצריך לבדוק כל אתר לגופו. אם הרצון שלכם רק לטייל בטבע ולא אכפת לכם לטייל עם חוסר הוודאות/הלחץ הנפשי של הקורונה, והסיכוי שתאלצו לשינויים של הרגע האחרון – אז אפשר לטייל כעת. אם לא – אז לא. יש מכונים ובתי מרקחת בהם אפשר לעשות בדיקת קורונה.
    נטע

#61459 הגב
    שומרת
    אורח

נטע תודה רבה כמו תמיד על מענה מהיר וענייני
    עקרונית אנחנו מעדיפים מסלולי טבע ולא אטרקציות עירוניות
    האם יש לך מידע / מושג לגבי עליוית בדיקת קורונה שם לפני החזור ?
    ושוב תודה רבה שומרת

#61465 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא אין לי מידע לגבי זה.
    נטע

#61470 הגב
    שומרת
    אורח

תודה רבה שוב על המענה המהיר
    אז אני מבינה שלעניין הקורונה אין חובת בידודים וסגרים אלא בדיקת קורונה לפני ואחרי וחובת עטיית מסכות בטיסה ובכניסה לאתרים ? וכמו כן אי וודאות לגבי אטרקציות בערים או שיש עוד מגבלות שם בשל הקורונה ?
    בברכה שומרת

#61477 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

אין עוד מגבלות כרגע
    גם בחלק מהשמורות צריך להזמין מקום מראש אבל למיטב ידיעתי לא בשמורות בצפון מערב שם אתם רוצים לטייל
    נטע

#61490 הגב
    שומרת
    אורח

נטע הי
    אם המסלול שלנו מתחיל בסיאטל ואנחנו משלבים את המסלול הכחול ירוק כלומר עוברים לאורגון קרטייר לייק וסיימים בסיאטל. באורגון אין חובת בידוד?
    כי באתר שלך כתוב שיש המלצה לבידוד עצמי … מה זה אומר ?והאם במעבר יש בדיקות קורונה נוספות??
    בידידות שומרת

#61494 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

המידע באתר לגבי בידודים נכון ללפני כמה שבועות. כרגע אין חובת בידוד במדינות אלה.
    נטע

#61501 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שבוע טוב
    אני מתלבטת בין המסלול ירוק כחול מערב ארהב כמו שכתבתי לך מסייאטל לאורגון כולל קרטייר לייק ואולמפיק פארק לבין המסלול הירוק חום של ספרך דרום מערב ארהב שמתחיל בדנוור ויסתיים בלאס ווגאס וכולל בעצם את הרי הרוקיס האמריקאים גרנד קנייון הקשתות ארצס וכו . ההתלבטות שלנו מבחינת נופים אנחנו אוהבי טבע נופים ובעלי חיים { פחות ערים ) ( עשינו את הרי הרוקיס הקנדים וילוסטון ויוסמטי ) על מה היית ממליצה משני מסלולים אלו מבחינת טבע ונופים מי יותר מרשים ? אשמח לעצתך ועזרתך וכמו כן האם יש עדיפות מסוימת מבחינת הקורונה שאני מבינה שארה"ב במגמת התאוששות
    אנא המלצתך
    בברכת שבוע נפלא שומרת

#61506 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זו שאלה שקשה לענות עליה. אני לא מכירה אתכם, ואפילו לא יודעת מי המטיילים ועונת השנה וכן צריך לראות את המסלול שאת בונה זה מול זה (מבחינת איך זה נכנס ללוז) – על רגל אחת ממש – אני אישית מאוד אוהבת את המדבריות של יוטה (ובעיקר את אזור העיירה מואב) ולכן ללא ספק אם זה היה טיול שלי – זה הטיול שהייתי בוחרת. אבל יש אנשים שאוהבים יותר ירק והרים (פלוס נופי האוקיינוס במסלול המערבי נהדרים) ויעדיפו אחרת
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
מענה ל־Reply #61494 in שילוב מסלולים ירוק וכחול בספרך מערב ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0