שילוב מסלולים -הגיוני?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שילוב מסלולים -הגיוני?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #6140 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע, משפחתנו ומשפחות ילדינו טיילנו בעזרת ספריך ארה"ב מערב וארה"ב צפון מזרח.הספרים שלך מעולים ושונים מספרים אחרים ברוח המפעמת בהם ובפרטים העדכניים.כמובן שרכשתי את ספרך על מסלולים בארה"ב דרום מזרח לקראת הטיול הבא שלנו. אנחנו מתכוונים לנסוע ל 23 ימים בתחילת אפריל.מתחילים בניו אורלינס(כמה ימים את ממליצה?),טסים לאטלנטה ושם שילבתי מסלול כתום ימים1-6 אטלנטה(2),צ'ירוקי(1),גטלינבורג,נוקסוויל(2),אשוויל(1),קולומביה(1)ומסואנה את המסלול הירוק ,אבל הפוך,צרלטון(1) וויליאמסבורג,מירטל ביץ'(1),אוקרקוק,נאגס האד(1),וירג'יניה ביץ'(1),שרלוטסוויל,אלכסנדריה(1),וושינגטון הבירה(3),ארלינגטון,נסיעה לניו יורק(5) .בסוגריים מספר הלילות. האם נראה לך הגיוני? אשמח לקבל הערותהארות.
    אם אצטרך לוותר על אחת משתי הערים סוואנהצ'רלטון.מה עדיף?
    תודה וכל טוב חיה

#6144 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קצת קשה להבין מהי תוכנית הטיול בלי פירוט יומי (לא ברור למשל איפה נופלות הנסיעות) אבל על פניו התוכנית נראית בסדר למעט הנסיעה לאשוויל – אם ברצונך לנסוע בכביש הבלו רידג לאשוויל באפריל קחי בחשבון שיש סיכוי רק שהכביש יהיה סגור. יש בספר מידע על אתר בו ניתן לקבל מידע עדכני על מצב הכביש. לשאלותייך – אני חושבת שלניו אורלינס ניתן להקדיש כיומיים ואם צריך לבחור בין סוואנה לצרלסטון אני הייתי בוחרת בצרלסטון. אם תרצי לשלוח שלד מפורט יותר על בסיס יומי אשמח להעיר עליו.
    נטע

#6161 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מזג האוויר אמור להיות בסדר באפריל (יכול להיות מעט קריר אבל לפחות אין סכנה של הוריקנים…). אין לי רעיון מיוחד לאלטרנטיבות למזג אוויר לא טוב. אני אישית אף פעם לא משנה טיול בגלל מזג אוויר… בכל מקום יש קצת מוזיאונים שאפשר להיכנס אליהם אם גשום בחוץ אבל רובם (בעיירות הקטנות) הם ככה ככה… ההמלצה היחידה לחודש אפריל היא – הצטיידו בבגדים חמים וכן וודאו כמה ימים לפני הטיול שכל הכבישים והמעבורות באיי האאוט בנקס פתוחים/פועלים כהלכה. יש שם בשנתיים האחרונות הרבה בלגן בעקבות הוריקן איירין וסנדי.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #6161 in שילוב מסלולים -הגיוני?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0