שאלות פלורידה ולא פארקי שעשועים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שאלות פלורידה ולא פארקי שעשועים

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9102 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שאלה לגבי פלורידה, כי רק חלק מהמסלול המתוכנן שלנו נכנס למסלול הכחול בספרך:
    באוגוסט נהיה 7 ימים מלאים נטו באורלנדו ואחריהם מתוכננים עוד כחמישה ימים לכיוון טמפה, נפלס, הקייז וחזרה לארץ ממיאמי (מדובר בזוג עם שני בני נוער, אחרי שלושה שבועות של אפסטייט ניו יוררק וניו יורק סיטי).
    מספר שאלות שלא מצאתי להן תשובה ואולי לך מהכרות עם האזור יש:
    א.כיוון שיש לנו זמן בשפע באורלנדו, הנוער יזכה לארבעה ימי פארקים שונים ואבא חובב הטבע כבר ימרוט את שערות ראשו – לאן היית מציעה לנו לנסוע ביומיים שלושה נוספים כשהרעיון הוא נסיעה של עד שעתיים לכל כיוון וחזרה ללינה בוילה בקיסמי: האם אולי ל Homosassa springs wildlife park – בידיעה שאוגוסט אינו זמן מופלא לעניין? האם יש מעיין או מקום כלשהו שבו למרות העונה ניתן לראות פרות ים ולשחות איתן ו/או לראות קצת בע\"ח? איך המקום הנקרא Myakka park ?
    האם כדאי לנסוע יום אחד מקיסמי מזרחה לכיוון החופים של האוקיינוס האטלנטי ? ואם כן לאן ? מניחה שלקייפ קנברל ניסע רק אם יימצא שיגור באחד הימים, אחרת לא רואה עניין מצד הנוער?
    ב. בחזרה למסלול הכחול בספרך – מנפלס לכיוון הומסטד מתוכנן יום באווברגליידס. רק שהשמורה ענקית…איפה היית ממקדת אותנו ליום הטיול בעונה זו כדי שנזכה למינימום יתושים ולמקסימום בע\"ח ושייט ?
    תודה רבה מראש

#9129 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    א. מייקה מאוד רחוק מאורלנדו וגם לא מצדיק לדעתי את הנסיעה. אני ממליצה לנסוע למעיין בלו ספרינגס שהוא מדהים (אבל אין סיכוי רב לראות בו פרות ים בעונה זו) וקרוב לאורלנדו. יש עליו מידע בספר שלי על הדרום מזרח ובספר שלי על פלורידה. אפשר גם לנסוע לחוף הים הלאומי קייפ קנברל שגם הוא מאוד יפה וכן לבקר בשמורת מריט שבה אפשר לראות די הרבה בע"ח. גם עליה יש מידע בספרים. אני חושבת שאפשר וכדאי להקדיש יום לנסיעה לאטלנטי. להומוססה לא הייתי נוסעת – זה מקום ממסוחר. כן הייתי נוסעת למעיין מנטיי אבל הוא קצת רחוק מאורלנדו. וגם עליו יש מידע בספרים.
    ב. אפשר לצאת לשיט באזור עשרת אלפיים האיים, אפשר לנסוע בקרונית ל-Shark Valley, ואפשר לנסוע בכביש המוביל לפלמינגו ולעשות על מסלול Anhinga. על הכל יש מידע בספרים.
    נטע

#9195 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    במעיינות (שהם הכי יפה לצפות בפרות שכן המים מאוד צלולים) הסיכוי לראות פרות ים קטן מאוד באוגוסט. אפשר באוגוסט לצאת לסיור מודרך בסירה שמגיע למקמות בהן ניתן לשחות עם פרות ים במפרצים שונים סמוך לחופי הים, למשל, באזור קריסטל ריבר. זה סיור יקר (קרוב ל-80$ לאדם) והשחיה עם הפרות היא לעתים במים עכורים יחסית – לעתים ממש בתעלות המים הסמוכות לבתי האזור. אני עשיתי סיור שכזה והוא לא היה מוצלח במיוחד אבל בטוח יש לעתים סיורים מוצלחים יותר… יש על כך מידע בספר על דרום מזרח ארה"ב במסלול הכתום.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #9195 in שאלות פלורידה ולא פארקי שעשועים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0