שאלות לגבי יוסמיטי וגרנד נקיון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שאלות לגבי יוסמיטי וגרנד נקיון

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #67704 הגב
    אסנת
    אורח

אנחנו מתכננים טיול במערב ארהב באוגוסט. חלקו בקרוואן וחלקו ברכב.
    1. האם עדיף לטייל במצוק הצפוני של הגרנד קניון או הדרומי? מתכננים לילה אחד של לינה בקרוואן באזור הגרנד קניון.
    2. לינה ביוסמיטי – האם בקתות ללא מיזוג באוגוסט באזור של יוסמיטי ווסט זה סיכון מבחינת חום? לחילופין – כמה נורא יהיה להתרחק קצת ולישון בגרובלנד (ששם המחירים נמוכים משמעותית)? אנחנו נהיה ביוסמיטי 3 ימים – לילה ראשון נישן בצד המזרחי ולמחרת ניכנס ליוסמיטי, נעשה את מעבר טיוגה ואז נישן שני לילות בצד המערבי ובסוף היום השלישי נסע לסן פרנסיסקו. אנחנו משפחה של 6 נפשות כך שמקומות הלינה הקרובים יוצאים יקרים למדי.

#67707 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. הצפוני פחות עמוס והמוני אבל מליון סינים לא טועים – התצפיות במצוק הדרומי יפות יותר
    2. עלול להיות חם ללא מזגן (אם כי בלילה בדכ מתקרר אז יתכן שגם יהיה בסדר. אנחנו עשינו קמפינג הרבה פעמים בעמק בקיץ והיה בסדר) – בקיצור אין לי תשובה חד משמעית. אפשר למצוא מחירים זולים יחסית באל פורטל ב-cedar lodge ו-yosemite view lodge
    ראו לינקים כאן
    https://www.maslulim-america.com/yosemitehotels/
    גובלנד קצת רחוק – שעה נסיעה מהעמק – ההגעה לשם תגזול לכם זמן רב
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 שנים, 2 חודשים ע"י נטע דגני.
    #67768 הגב
    אסנת
    אורח

הזמנתי בסוף לינה בyosemite view lodge.
    האם מלון זה נחשב מלון בשמורה או שאני צריכה להזמין כרטיסים לשמורת יוסמיטי בכל מקרה? (ראיתי שכתבת שמי שלן בשמורה לא צריך להזמין כרטיסים).
    מה קורה אם אני לא מצליחה להזמין את הכרטיסים לביקור בשמורה בזמן שנפתח הרישום? לא יתנו לנו להיכנס??
    האם עדיף לעשות מנוי לפני שמזמינים כרטיסים לשמורה או שזה לא משנה?
    אנחנו נטייל גם בזאיון, ברייס וגרנד קניון. האם גם בהם צריך להזמין כרטיסים מראש לשמורה והאם המנוי כולל גם אותם?

#67771 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המלון לא בשמורה. צריך להזמין כניסה לשמורה
    אם לא תזמינו כרטיסים לא יתנו לכם להיכס
    זה לא משנה – זה הזמנת מקום. את כרטיס הכניסה אפשר לרכוש בנפרד
    המנוי כולל אותם. לא צריך ואי אפשר להזמין להם מקום מראש (למעט הגרלה למסלול אינגלס לנדינג בזאיון – אם רוצים לטייל בו)
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #67707 in שאלות לגבי יוסמיטי וגרנד נקיון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0