- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 4 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › שאלה לגבי מסלול
שלום, אנחנו זוג + 3 ילדים (11,9,5) מתכננים טיול ב-16/9 שמתחיל באורלנדו למשך 8 ימים. וממשיך לניו יורק לעוד 8 ימים, וכאן ההתלבטות אנחנו מעוניינים להגיע לוושינגטון, הרשי, אמיש, וניאגרה. היינו מעוניינים לדעת האם וושינגטון מתאימה לילדים בגילאים שלנו? האם יש טיסה ישירה מאורלנדו לוושינגטון או שיש צורך להגיע לניו יורק לפני? כמה לילות מומלץ להיות שם? האם בדרך לניאגרה יש מקום מומלץ ללון לילה? והאם הרשי ואמיש אפשרי לעשות באותו יום? ושאלה נוספת ואחרונה בניאגרה מומלץ ללון לילה?
תודה
הי
וושינגטון בהחלט מתאימה לילדים לדעתי. אני חושבת שיש טיסות ישירות אורלנדו-וושינגטון. כדאי לבלות בוושינגטון לפחות 3 לילות (יומיים מלאים) עדיף אפילו 4 לילות. בדרך לניאגרה אפשר לעצור ללילה וטיול באזור איתקה שעל שפת אחד מאגמי האצבעות. אמיש זה בעיקר נסיעה וקצת עצירות בדרך (אין המון מה לעשות). לפארק השעשועים של הרשי כדאי להקדיש יום מלא, למפעל השוקולד כמה שעות. קשה לי לענות על השאלה לגבי האמיש והרשי שכן איני יודעת איפה אתם לנים ביום זה. אכן בניאגרה מומלץ ללון לילה (מקווה שהבנתי את השאלה לגבי הניאגרה…).
נטע
הי
בספר של על צפון מזרח ארה"ב במסלול הכתום תוכלי למצוא מידע על כמה מלונות מומלצים בניאגרה וכן מעט מידע על המסלול ניאגרה-וושינגטון. לגבי המסלול עצמו – איני יודעת כמה ימים פנויים יש לכם. זמן הנסיעה מוושיגנטון לניאגרה 7.5 שעות. אפשר לנסוע בדרך הקצרה 'דוך' ביום אחד על פי הלינק הזה: http://goo.gl/maps/DVjxV. ואפשר לפצל נסיעה זו ליומיים או לשלושה ימים. לשאלתך – יש הרבה מלונות בקרבת הרשי. אם תיכנסי לאתר של הפארק תוכלי לראות מידע על היצע מלונות בקרבתו. לא נראה לי הגיוני לנסוע מהרשי לניאגרה בלילה אחרי הבילוי בפארק. שימי לב שייתכן שבחודש ספטמבר פארק השעשועים של הרשי סגור באמצע שבוע (פתוח רק בסופ"ש).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת