רוקיז קנדיים ומערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה רוקיז קנדיים ומערב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #65992 הגב
    גלי
    אורח

    נטע שלום!
    אנחנו משפחה שאוהבת מאד לטייל בטבע. גרנו בשנת הקורונה בארה"ב, וניצלנו את המצב לרוד טריפ ארוך בעזרת ספרייך המופלאים!!
    מתנת פרידה מארה"ב היתה אמורה להיות הרוקיז הקנדיים, אך נאלצנו לבטל עקב הגבולות שנסגרו.
    אנחנו מתכננים טיול לקיץ הקרוב, 20-30 יום, ואני מתלבטת בקשר למסלול-
    *היינו בעבר ביילוסטון, גרנד טייטון ויוטה*
    חובה לכלול: רוקיז קנדיים ושמורת גלשייר
    ההתלבטות היא איך להמשיך ואיזה מסלול כדאי: (לא היינו ביוסמיטי ובקליפורניה, והילדים ישמחו לדיסני בסוף וטיסה ישירה).
    1. נחיתה בסיאטל- וונקובר- רוקיז קנדיים- גלשייר- אורגון-יוסימיטי- סן פרנסיסקו- כביש מספר 1- לוס אנג'לס.
    2. נחיתה בסיאטל (רייניר, קסקייד, חצי האי אולימפיק)- ונקובר- (וטופינו)- רוקיז קנדיים- גליישר- חזרה לסיאטל. (אפשרי להאריך לאורוגון).
    רעיונות נוספים?
    תודה רבה!

    #66002 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    לפני שאת מתחילה לחשוב על רעיונות קחי בחשבון שבכל מעבר גבול (ארהב קנדה וההפך) יש לעשות בדיקת קורונה (אולי זה כמובן יבוטל עד הקיץ) ויש מעט מאוד מקומות לעשות בהם בדיקות מהירות בעיירות קטנות (בעיקר בקנדה, פלוס בקנדה הבדיקות מאוד יקרות) ולכן יתכן שעדיף לשקול לעשות טיול רק בארהב או רק בקנדה ובכל מקרה יש לסגור את עניין הבדיקות במקביל לסגירה הטיול (למשל לתכנן בדיקה בקלגרי לפני שעוברים לארהב באזור גליישר או לבדוק אם יש בדיקות מוצעות בבאנף). כמו כן יש כבר עומס רב במלונות ברוקיז בטופינו לקיץ הקרוב וכדאי להזמין ממש ממש בהקדם.
    לגבי המסלולים – שניהם נהדרים. כמובן שזה שכולל את קליפורניה יותר עירוני. גם כביש 1 של צפון קליפורניה אגב (מפורט ברג לבודיגה ביי) מטמטם. וכמובן שאם יורדים מקנדה לגליישר כדאי להוסיף את ווטרטון.
    תוכלי למצוא אולי עוד רעיונות כאן:
    https://www.maslulim-america.com/m-maslulim/
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #66002 in רוקיז קנדיים ומערב ארה"ב
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0