קרייטר לייק

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #91110 הגב
    דינה
    אורח

שלום נטע,
    הגענו לקרייטר לייק, לצערנו רק הכניסה מהמזרח פתוחה ולכן אין כמעט אפשרות לטייל למעט הליכה קצרה לכיוון מערב.
    אנחנו ממשיכות לפי תוכנית 27 אך כרגע נוצר לנו חלון של יומיים.
    השאלה האם יש בדרך מסלולים מעניינים כמו שהצעת סביב בנד, להם הקצנו זמן מראש.
    או להמשיך ולהגיע לאולימפיק?
    נשמח לעצתך.
    תודה
    דינה

#91113 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    שלחו לינק לתוכנית. כי יש כמה תוכניות 27. הכי טוב שתשלחו את הלוז וכמה ימים אתם צריכים למלא בו. כי בלי זה קשה לי לענות
    נטע

#91115 הגב
    דינה
    אורח

תודה על המענה המהיר בתקופה הקשה הזו, לא מובן מאליו.
    היום אנחנו יוצאות מקרייטר לייק, ממשיכות את תוכנית 27 כפי שהיא. אגב, מסלולי ההליכה ייפתחו רק ב1.7 וכרגע רק הכניה ממזרח פתוחה.
    ההרחבות סביב בנד פחות מועדפות עלינו.
    אנחנו מחזירות את הקרוואן בסיאטל ב23.6.
    כלומר ישארו לנו יומיים -שלושה.
    תודה רבה
    דינה

#91117 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש הרבה תוכניות 27. צריכה שתשלחי לי לינק לתוכנית כי לא יודעת על איזו תוכנית מדובר. או עדיף – שלחי שלד של המסלול שבה יהיה כתוב מה בתכנון לפי ימים עד ה-23 כולל מה הוזמן ואיזה ימים חסרים. לא יכולה לסייע בלי זה כי חסר לי מידע
    נטע

#91118 הגב
    דינה
    אורח

שלום נטע,
    אין לי מושג כיצד להעביר לינק מהתוכנית, אבל זו 27 מערב מסיאטל לסן פרנסיסקו, אנחנו מטיילות הפוך מסן פרנסיסקו לסיאטל.
    16/6 נסיעה מבנד לעמק קולומביה – מפלי מולטנומה מוזמן לצהריים. הליכה לאחד מהמסלולים. סיום בחוות הלוונדר.
    לינה ?
    17.6. מהוד – עמק קולומביה – מורדות מזרחיים של סיינט הלנס.
    לינה? ריינר.
    18/6 טיולים בהר ריינר, איזור פרדייז – פתוח
    חוגגות יום הולדת 65 ולנות בריינר.
    19.6 הר רנייר איזור סנרייז עידכון אחרון מ30/5 – הכביש סגור
    לכן אנחנו לא יודעות מה קורה. וייתכן שגם יום זה יהפוך לפנוי.
    20/6 פנוי
    21/6 פנוי
    22.6-24.6 העיר סיאטל
    תודה רבה
    דינה

#91123 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    האם ביקרתם כבר בניוברי? אם לא אז כדאי לבקר שם לפני עמק הקולומביה. לא יכולה לסייע דרך הפורום במציאת לינה בחניונים (זה הרבה חיפושים) אבל יש בספר שלי על מערב ארהב רשימה מפורטת של חניונים בעל היעדים הללו. מקווה שיש לכם אותו ואם כן צריך להשקוע עבודה בלמצוא מקום – זה לא יהיה פשוט למצוא משהו ככה מהרגע להרגע. אני בספק אם הכביש לנסרייז יפתח. אפשר אחרי פרדייז לנסוע לאולימפיק – ב-19 לנסוע למערב האולימפיק וללון במערב האולימפיק (קווינטלט, קללוך או כל חניון של השמורה בחלקה המערבי). ב-20 להמשיך לטייל במערב האולימפיק וללון בצפון השמורה (למשל סול דק או פורט אנגלס) וב-21 להתחיל להתקדם לסיאטל. אין חניונים שמהם נוח להגיע לסיאטל ובעייתי להיכנס לעיר בקרוואן (לא יודעת מה אורך הקרוואן…). תכלס היה עדיף ללון בסיאטל במלון ולהחזיר את הקרוואן קודם. אם יש שאלה ספציפית לגבי חניון במקום אחד אז אשמח לענות אבל להתחיל לחפש לכם עכשיו לינה לכל אורך המסלול הזה זה מעבר לעזרה שלי בפורום (וכאמור המידע מופיע בספר).
    נטע

#91142 הגב
    דינה
    אורח

שלום נטע,

היינו בניוברי, נמשיך לעמק קולומביה ומשם לאולימפיק.
    מצטערת, לא הייתי ברורה אבל אנחנו מסתדרות עם לינה.
    תודה רבה על ההדרכה.
    דינה

#91149 הגב
    דינה
    אורח

שלום נטע,
    אנחנו נמשיך מהר רייניר לשמורת אולמפיק כפי שהצעת ונעזר בספר ארה"ב מערב.
    האם אפשר לעלות על מעבורת עם קרוואן בגודל 23 פיט במסלול הנסיעות? והאם צריך להזמין לקרוואן מקום מראש.
    תודה
    דינה

#91153 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באיזה קו של מעבורת? בקו מביינבידג איילנד לסיאטל למשל אי אפשר להזמין מראש, לדעתי אין בעיה להעלות קרוואן. אפשר גם לעשות עיקוף ולא לנסוע במעבורת
    נטע

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
מענה ל־Reply #91149 in קרייטר לייק
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0