קניון ההבסו

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10656 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום.
    ראשית תודה על התחלקותך בידע הנפלא שקיים בך. כולנו נהנים ממנו.
    רכשתי את ספרך ארהב מערב מסלולים – ספר נהדר המוסיף הרבה ידע וטיפים נפלאים.
    רציתי להתייעץ איתך לגבי טיול לקניון ההבסו, מאוד התרשמתי ממנו מקריאתי אודותיו בספרך, שאלתי היא – אנו משפחה עם 4 ילדים בני 16 10 4 ושנה וחצי ונהיה באזור בסביבות ה 10-15 לאוקטובר (תאריך מדוייק עדיין אין אך נהיה שם בין התאריכים שציינתי)
    שאלתי היא האם בתקופה זו אפשר לישון בקמפינג בחוץ עם אוהלים בשל מזג האויר (אנו עם ילדים קטנים והאם הילדים יוכלו להנות מהנהר ומהמפלים (האם המים לא יהיו קרים מדי
    החשש שלי שנעשה את המסלול ובשל מזג האויר יהיה קר מדי ולא ככ ננצל את המקום.
    תודה רבה על הייעוץ
    אורית

#10665 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני ביקרתי במקום בספטמבר (עם ילדים בגילאי 3,7,11) והיה נהדר. לא היה קר בחוץ בכלל. המים תמיד קרים אבל מאד נהיננו להתרחץ בהם למרות זאת (אבל – יש לציין שאנחנו די עמידים כנגד קור…). סה"כ אני חושבת שאוקטובר חודש לא רע. שימו לב שחובה להזמין מקום מראש מבעוד מועד וכן שמדובר על הרפתקאה שדורשת לוגיסטיקה וכמובן הליכה לא קצרה בכלל ברגל.
    נטע

#10700 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הלו"ז נראה מתאים. אני עליתי פעם במסוק. זה לא מאוד יקר (בזמנו זה עלה 80$ לאדם). הבעיה היא שאין מסוק כל יום (בדקו באתר השמורה באיזה ימים יש טיסות), הטיסה יכולה להתבטל בשל מזג אוויר וכן אי אפשר להזמין מקום – מגיעים וממתינים לתורכם כאשר לאינדיאנים תושבי המקום זכות קדימה – מה שאומר המתנה די ארוכה. אנחנו הגענו למנחת בשעה 8 והמתנו 3 שעות עד הטיסה שלנו (שנמשכת 7 דקות). אם מזג האוויר היה חס וחלילה מתחלף או הייתה תקלה אחרת שלא הייתה מאפשרת המשך טיסות היינו בבעיה כי בשעה זו כבר מאוחר מדי להתחיל לעלות ברגל… בכל מקרה לנו זה הסתדר ואני מקווה שיסתדר גם לכם. אכן מדובר בחוויה של פעם בחיים.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #10665 in קניון ההבסו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0