קנדה מערב, הצטרפות זוג לטיול

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קנדה מערב, הצטרפות זוג לטיול

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5384 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום. קודם כל תודה על עצות שנתת לי לפני מספר שבועות אשר קבלנו ויישמנו בתכנון הטיול. רכשנו שני ספרים שלך. אנחנו משפחה עם 3 ילדים שיהיו בני 7-13 בטיול בקיץ. מתכננים ליסוע מאמצע יולי לתחילת ספט' מאלסקה ועד ונקובר כולל רוקיס בקראוון. יש לנו 50-60 יום לצורך הענין כולל טיסות ועצירה של 3-4 ימים בטורונטו. הוריי בני 63-71 שאוהבים טבע וטיולים רוצים להצטרף אלינו יהיו להם 20 – 21 ימים נטו לטיול (לא כולל טיסות וכד'). בתחילה חשבנו שהם יצטרפו אלינו לרוקיס – ונקובר והאי ונקובר כשיקחו קראוון בקלגרי ויחזירו בונקובר, אך אח"כ חשבתי שחבל שלא יטעמו קצת מסע בטבע הפראי והמבודד ויתחילו מנחיתה בוויטהורס ולקיחת קראוון שם יסעו איתנו להיידר לראות דובים במרפסת ואז לרוקיס – ונקובר וחצי האי. ואלה שאלותיי: 1. האם 20 יום מויטהורס כולל רוקיס וחצי האי ונקובר זה יותר מדי ? 2.

#5412 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לגבי שאלה 1 – לעשות מסלול כזה למשל – וויטהורס, היינס, כביש סזיאר, היידר, רוקיס, חצי האי ונקובר – ב-20 יום זה אפשר אבל יש לי הרגשה שזה עלול להיות קצת לחוץ. מציעה שתכיני שלד ותשלחי לי ואז יהיה קל יותר לראות על הנייר איך זה נראה. ההרגשה שלי כאמור שזה טיפונת לחוץ אבל לא בדקתי את זה על הנייר.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #5412 in קנדה מערב, הצטרפות זוג לטיול
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0