קנדה בקרוון – ימים נוספים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קנדה בקרוון – ימים נוספים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10754 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי, מתכננים טיול בקרוון עם 2 ילדים (10, 6) באוגוסט בקנדה, 21 ימים נטו, נוחתים בקלגרי וממריאים מונקובר. הבסיס – חיבור המסלולים החום והאדום (רוקים + ונקובר וויקטוריה) = 16 ימים. מה כדאי לעשות בימים הנוספים? האם עדיף להאריך את הטיול ברוקים (עוד ימים ביוהו, באנף, ג'אספר)? המלצות מיוחדות, מעבר למה שכתוב בספר? או שמא לעלות צפונה מונקובר (מסלול כחול – נשמע לנו פחות מלהיב)? האם שווה לנסוע לסיאטל – מהנה לילדים? או שאחרי ונקובר, לא כדאי עוד עיר? האמת הגדולה היא, שחלמנו להגיע לילוסטון (אפילו על חשבון ונקובר וויקטוריה) או לחלופין לאלסקה – אבל נשמע לנו מעט עמוס, ונסיעות ארוכות מדי, עם 2 ילדים צעירים, וגם מאד מייקר את הטיול. מה דעתך? ושאלה אחרונה: תכנו לנסוע בקרוון ברוקים (כשבועיים; אגב, זה לא טיול הקרוון הראשון שלנו), ולהחזירו בונקובר – ושם להסתובב עם מכונית וצימרים. נשמח לשמוע דעתך גם על זה – האם גם בונקובר וויקטוריה מומלץ קרוון? תודה רבה!! נהנים מאד מהספרים שלך (גם בטיול הקודם במערב ארה"ב).

#10773 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שאני הייתי אכן מוסיפה את ילוסטון. מתחיל בקלגרי לכמה ימים ברוקיס ומשם מדרימה לילוסטון ומשם לוונקובר. זה אכן מעמיס אבל אין כמו ילוסטון, גם על חשבון האי ונקובר.
    לשאלותייך הנוספות:
    בוונקובר, ויקטוריה כמובן פחות מומלץ קרוואן.
    אם להוסיף עוד ימים – הייתי מוסיפה עוד יום אחד ביוהו או בכביש הקרחונים, עוד יום בטופינו, ואולי גם ביקור בסיאטל (אפשר לקחת מעבורת מויקטוריה לצפון חצי האי אולימפיק ומשם לנסוע לסיאטל). סיאטל עיר מאוד יפה, מהנה לדעתי גם לילדים…
    המסלול הכחול מדהים אבל בשבילו אתם זקוקים להרבה יותר ימים כך שאני לא חושבת שיש טעם אם יש לכם רק ארבעה ימים פנויים וכן העברת הקרוואן במעבורת לפרינס רופרט זה עסק יקר מאוד.
    אכן לא רואה איך משלבים את אלסקה בטווח הזמנים הזה ללא הוספת טיסות פנימיות.
    מקווה שעניתי על הכל.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #10773 in קנדה בקרוון – ימים נוספים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0