קליטה סלולארית באזור הגראנד קניון ואזורי הטיולים במערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קליטה סלולארית באזור הגראנד קניון ואזורי הטיולים במערב ארה"ב

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4409 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

האם יתכן שבזמן שהייה באזור הגראנד קניון ויוסימיטי אין קליטה סלולארית כלל? גם לא באמצעות טלפון עם סים מקומי? אינטרנט? וכיו"ב האם גם במקומות הלינה, מוטלים וכד' אין קליטה ואין אפשרות ליצור קשר עם הארץ?
    תודה

#4416 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן הקליטה הסלולרית מאוד מוגבלת באזורים במערב ארה"ב הרחוקים מהעיר הגדולה (וגם באזורים רבים במזרח ארה"ב). יחד עם זאת מפעם לפעם כן יש קליטה, וברוב העיירות (גם אם הן קטנות) כן יש קליטה. כמו כן כמעט בכל המלונות יש כיום אינטרנט אלחוטי (WiFi) ללא תוספת תשלום וזה יאפשר לכם לדבר חינם עם הארץ דרך סקייפ או תוכנת וויבר שאותה אפשר להתקין על הטלפון הסלולרי שלכם ושל מי שאליו אתם מתקשרים בארץ. קחו בחשבון שאם אתם רוכשים סים מקומי הוא בדרך כלל יעיל לשיחות בארה"ב בלבד ולא לשיחות לארץ. כמו כן חבילות הגלישה מאוד יקרות. מה שאני עשיתי בטיול הקודם זה – לקחתי את הטלפון שלי מהארץ ועמו השתמשתי כדי לשלוח סמסים לארץ (זה עלה סביב 3 שקל לסמס וכך אתם יכולים לבקש שיתקשרו אליכם מהארץ למלון) וכן כדי לגלוש על האינטרנט האלחוטי ולדבר עם הארץ דרך תוכנת וויבר וסקייפ. וכן רכשתי בארה"ב בחנות טרגט טלפון פשוט (הכי זול שיש עולה סביב 20$) וסים מקומי שעמם השתמשתי לשיחות בארה"ב.
    מקווה שסייעתי. נטע

#4417 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה לך נטע על התשובה. האמת, שאנחנו מן הצד השוהה כרגע בארץ, ודואג לאחד מאיתנו שנסע לשם, לבדו, דברנו איתו אתמול כשעוד היה בלאס ווגאס, ויצא לנסיעה ארוכה לכיוון הגראנד קניון (לבדו) ומאז לא שמענו ממנו. הוא איש אחראי ומבוגר ומקפיד להתקשר מדי יום, מאחר ולא הצלחנו להתקשר אליו (כי הטלפונים אינם עונים) ולא קיבלנו ממנו שום אות אנחנו חוששים. סביר שאמש לן באיזשהו מלון ואנחנו תמהים שלא יצר קשר בבוקר בקומו, מן הסתם במלון או במוטל הסמוך לאזור יש קליטה, לא? אנחנו תוהים אם עלינו לפעול לאתרו או שהגיוני להמתין ולכן שאלותינו בדבר קליטה. תודה

#4420 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    איני יודעת לאן בגרנד קניון הוא נסע אך אם הוא נסע למלון שבמצוק הצפוני לא תהיה לו קליטה במלון זה ובסביבתו (ואני גם לא חושבת שיש בחדרי המלון טלפון קווי, מאמינה שכן יש טלפון ציבורי אבל להתקשר מטלפון ציבורי לארץ זה לא פשוט). אם הוא נסע למצוק הצפוני – כן תהיה לו קליטה וגם אינטרנט אלחוטי. כך שאם הוא נסע למצוק הצפוני סיכוי רב שהוא אכן לא מתקשר בגלל בעיית קליטה. קחו בחשבון שייתכן שגם הפרש השעות מקשה עליו להתקשר שכן אם מטייל בטבע (אז הסבירות לקליטה נמוכה) בשעה שכאן יום הוא לא יוכל להתקשר. אם זה מרגיע אתכם – הקליטה באזור זה באמת מוגבלת… מקווה שתיצרו קשר במהרה…
    נטע

#4421 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה נטע. ככל שידוע לנו הוא נסע לאזור הצפוני. שיערנו פשוט שבבוקר בקומו, אם שהה במלון סביר תהיה לו קליטה ויוכל להתקשר. אני מבינה לפי דברייך שגם במלון אין קליטה, נכון? לא הבנתי היכן כתבת שכן יש קליטה ואינטרנט. אנחנו מבינים שבשעות הללו שהוא מן הסתם מטייל כנראה שאין קליטה, אבל כאמור ציפינו בבוקר בגלל ההשערה שבמלונות יש קליטה ואפשרות לקשר. האם גם ביוסימיטי המצב דומה? כלומר יתכן שלא יהיה קשר כמה ימים? תודה, וסליחה על הנדנוד…

#4423 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    במצוק הצפוני אין לדעתי קליטה, גם לא במלון ובסביבתו הקרובה (ברדיוס של מרחק נסיעה של כמה שעות מהמלון), איני יודעת לגבי אינטרנט אלחוטי, אני משערת שאין במלון זה אינטרנט אלחוטי אך לא בטוחה. יש במצוק הצפוני מלון אחד בלבד – אתם יכולים להתקשר למלון לברר – http://www.grandcanyonlodgenorth.com/. לגבי יוסמיטי – אני לא בטוחה במאה אחוז אבל אני מניחה שבעמק של יוסמיטי ובסביבתו הקרובה אין קליטה אבל מצד שני ברוב המלונות באזור יש אינטרנט אלחוטי. ייתכן שהוא לן במלונות בקתות בתוך השמורה או בקרבתה בהם אין אינטרנט אלחוטי. מנסיוני – בהחלט בהחלט ייתכן מצב של כמה ימים בהם יש קושי להתקשר. אפילו במזרח ארה"ב (שם יש יותר קליטה) לי בדיוק ארע מקרה בו הייתי צריכה להפגש עם בן משפחה בשמורה כלשהו ולא הצלחנו לייצור קשר 24 שעות בגלל קשיי קליטה שלי ושלו (וכל זאת באזורים הרבה יותר מיושבים ומפותחים מאשר האזורים המדוברים במערב ארה"ב). בקיצור – נראה לי שכדאי שתעזרו עוד טיפונת בסבלות…. ואם אתם מודאגים – נסו להתקשר לשמורת יוסמיטי כדי לקבל מידע יותר מבוסס ומיהמן על קליטה במלונות השמורה.
    נטע

#4424 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה לך נטע, על התשובות הנרחבות. איננו יודעים היכן לן, אתמול נסע מווגאס לכיוון גראנד קניון, וכנראה הוא שם כל היום וגם הלילה ילון באזור. איננו יודעים אם אכן לן במלון זה אבל ננסה לברר. אם למלון יש טלפון תמוה שלא ניסה אפילו דרכם להתקשר. כאמור זה איש אחראי ביותר. אבל יתכן שאת צודקת, ויש להמתין בסבלנות עוד זמן מה.
    תודה רבה לך שוב,
    רותי

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־Reply #4423 in קליטה סלולארית באזור הגראנד קניון ואזורי הטיולים במערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0