- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 9 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › צפון מזרח ארה"ב
נטע שלום,
אשתי ואני מגיעים לניו יורק ב-22 ספט' ל-17 ימים,ניסינו לשלב שילדית בין המסלולים:נסיעה לאיתקה(1)-למפלים(2)-הרי אדירונדק(לייק פלסיד)(2)-בורלינגטון(1)-הרים לבנים(3)-בוסטון(2)-מס' ימים בניויורק(4-5)
1-האם מבחינת השלכת זה הכיוון הנכון,או לעשות הפוך מבוסטון.
2-בין המפלים ללייק פלסיד-נראה ארוך-היכן כדאי להוסיף לינה.
3-אוהבים ללככת ברגל טווחים קצרים בנופים יפים-מה הכי מומלץ .
4-לייק פלסיד-האם כדאי 2 לילות
5-אם נותר יום-היכן מומלץ להוסיפו
שלום
הי
קשה לי להבין איך בנוי שלד המסלול. מציעה שתשלח שלד מפורט יום עם חלוקה יומית ואז יהיה לי קל יותר לחוות דעה.
לגבי השלכת – אם תעיין בלינק הזה (ותפעיל את הסרטון) תוכל לראות בדיוק מתי שיא השלכת בכל מקום:
ליק פלסיד – תלוי במסלול.. אם המסלול כולל מספיק זמן באזור ביום שלפני וביום שאחרי מספיק גם לילה אחד… אחרי שאראה את השלד אוכל לחוות דעה.
מסלולי הליכה – יש בספרים שלי על האזור הצעות לשפע מסלולים קצרים.
על רגל אחת – מציעה על המסלול למפלי טוגאנוק (ליד איתקה), על המסלול באוסבל צאסם (לא רחוק מלייק פלסיד), על המסלול לאשדות דיאנה ומסלול לינקולן וודס (בהרים הלבנים)…
נטע
הי
1. אני הייתי נוסעת דוך ללייק פלסיד (6 שעות נסיעה כך: http://goo.gl/maps/plttI). אם רוצים לקצר ניתן ללון בסירקוס או ב-Waterton.
2. מספר 10 בעמוד 226.
3. אפשר בהחלט לנסוע ביום 4 לאלף האיים ולבקר בהם וללון בהם וביום 5 למהשיך ללייק פלסיד – לדחות את אוסבל צ'אסם ליום 6. בכל מקרה כדאי לדחות את אוסבל צ'אסם ליום 6 כי האתר הזה שוכן בדרך לברלינגטון וגם יום 6 ריק מדי…
4. אפשר לשלב את קייפ קוד (לקצר את ניו יורק ביום אחד, לקצר את בוסטון ביום אחד וכך להוסיף את קייפ קוד – מומלץ מאוד!). אפשר גם לשלב את מיסטיק ואת ניו פורט (ראה מידע במסלול התכלת בספר ארה"ב מזרח) ואז להגיע ללונג איילנד בשיט במעבורת (עם הרכב) ומשם נסיעה לניו יורק.
5. אני גם חושבת שזה הכיוון הנכון. בעיקרון שיא השלכת נע מכיוון צפון מערב לדרום מזרח כאשר השיא למשל בהרים הלבנים הוא באזור ה-1.10.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת