צפון מזרח ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9311 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום,
    ראשית, קנינו את ספר צפון מזרח והוא עוזר לנו מאוד!
    אנו טסים לטיול של שלושה שבועות (מסוף יולי עד אמצע אוגוסט) אנו נוחתים בניו יורק שהים שם כ 4 לילות, ואחר כך אנו נוסעים כ9 ימים ברכב על פי המסלול הכתום, אז אנו נוסעים לוושינטון ושהים שם כמה ימים, טסים לאורלנדו (דיסני וורלט) שהים שם כמה ימים שבים לניו יורק וחוזרים לארץ.
    שאלתי היא: אנו מסורתיים, ורצינו לדעת היכן עדיף להישאר בשבת, באגמי האצבעות, מפלי הניאגרה או כל דבר אחר באזור שאפשר לשוט שם לנסוע באופניים ולטייל ברגל. (אנו עושים הכל חוץ מנסיעה ברכב)
    תודה,
    נועה.

#9317 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם אתם מטיילים על פי המסלול הכתום אז אני חושבת שאזור העיירות לייק פלסיד וסרנאק לייק הוא המקום הטוב ביותר לבלות בו יום רגוע ללא נסיעות לצד האגמים (כולל שיט קיאקים וטיול אופניים). באזור אגמי האצבעות כמעט לכל מקום אליו תרצו להגיע תאלצו לנסוע ברכב… אפשר כמובן לבלות יום נחמד בעיירה איתקה בטיול אופניים שזה נחמד אבל לא הרבה יותר מזה… אם תלונות בניאגרה תוכלו כמובן להסתובב ברגל בשבת ולצפות במפלים אבל זה לא מקום שקט ופסטורלי – זה מקום תיירותי עם הרבה אטרקציות שאת רובן אני מניחה שלא תרצו לעשות בשבת. בקיצור – אם זה אפשרי בלו את השבת באזור לייק פלסיד או סרנאק לייק…
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #9317 in צפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0