דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › צפון מזרח ארה"ב – אשמח לשמוע את דעתך :)
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 10 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםהיי נטע,
אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי מסלול שבנינו (שני חיילים משוחררים,) בעזרת הספר שלך לטיול בצפון מזרח ארהב למשך חודש ועשרה ימים.
בין התאריכים 19.8-29.9
המסלול עדיין לא מפורט בידיוק לכל יום.
19-25.8 ניו יורק סיטי
25-28.8 – בוסטון, לינה אצל חברים
28-29.8 – לינה בספרינגפילד בשביל ה SIX FLAGS
29-31.8 – לינה בעיירה הארדפורט בשביל הופעה של MAROON 5
**עד כאן תיכננו לנוע בתחבורה ציבורית, יש המלצות?
1-4.9 -משכירים רכב ונוסעים לקייפ קוד
4-7.9 חוף אכדיה
7-9.9ההרים הלבנים
9-12.9 וודסטוק ההרים הירוקים וברלינגטון (מפעל של בן אנד גריס)
12-16.9 – לייק פלאסיד והאדיקונדקס ואגם שמפליין
16-19.9- אלף האיים
19.-23.9 -נוסעים למפלי הניאגרה
23-29.9 -ניו יורק סיטי
כמה שאלות:
1. מה דעתך על הימים בכל אתר? יותר מידי?2.האם לדעתך עדיף במקום מפלי הניאגרה בארה"ב לחצות לצד הקנדי ואפילו לטייל בקנדה (למשל בקוויבק שקיבלתי המלצה עליה)
3.בגלל שאנחנו בני 21 אנחנו משלמים לכל יום עם רכב שכור 24 דולר
איפה בטיול את חושבת שאפשר להסתדר בלי רכב?4. מבחינת סדר כרונולוגי של האתרים מה דעתך?
5. מבחינת מזג האויר, האם יהיה קר? האם יהיה כייף באכדיה בתקופה זו או קריר?
ובכלל האם זו עונה מתאימה לאיזור זה.?המון תודה!!!
רעות ואור 🙂
נטע דגנימנהל בפורוםהי
הנה תשובותיי
1. כדי לחוות דעה אני צריכה לראות שלד מפורט יותר שכולל פירוט של באיזה ימים מתבצעות הנסיעות. למשל לאקדיה מוקדשים כעת ארבעה ימים אבל יום או יומיים יורדים על נסיעה מקייפק קוד לאקדיה ומאקדיה להרים הלבנים… אם תשלחו משהו מפורט יותר יהיה לי קל יותר לחוות דעה. על פניו נראה שיש די הרבה זמן (אולי יותר מדי זמן) בכל מקום.
2. כדאי לראות את הניאגרה מהצד הקנדי. לגבי טיול במזרח קנדה זה וודאי מומלץ ומקסים (אף יותר מצפון מזרח ארה"ב) אבל אני לא מכירה מספיק טוב כדי לייעץ מה עוד שבסוף ספטמבר כבר עלול להיות קר למדיי בחלק מהמקומות הצפוניים הללו שבקנדה.
3. לא חושבת שישתשלם לכם בשום מקרה להחזיר את הרכב באמצע ולשכור שוב רכב. הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו הוא להחזיר את הרכב בניאגרה ומשם לנסוע לניו יורק ברכבת.
4. הסדר הכרונולוגי בסדר גמור.
5. זו עונה נהדרת של שלכת (ולכן חובה להזמין מלונות מבעוד מועד). יכול אכן להיות קריר. סה"כ זו עונה טובה ומתאימה. בקיץ יותר חם (עדיין גשום) אבל אין שלכת. בספטמבר יותר קריר אבל יש שלכת…
נטע -
מאתתגובות