עזרה בתכנון מסלול מניו יורק לניאגרה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון מסלול מניו יורק לניאגרה

מוצגות 8 תגובות – 11 עד 18 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3387 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הטיול שלכם אכן לא בכיוון של שיט הלווייתנים.
    זמן הנסיעה אית'קה – וושינגטון – 6 שעות, לכן כדאי לפצל אכן את הנסיעה לשניים וללון בדרך.
    אפשר בהחלט לנסוע מאית'קה לאזור אלף האיים ומשם לנאגרה. זה יוסיף בערך שלושה ימים לטיול.
    לא ממש מבינה כמה ימים עודפים והאם עדיין ניתן לעשות שינוי בטיסות, אבל אם יש לך הרבה ימים עודפים אולי כדאי לך לשנות מסלול. למשל לעשות את המסלול הכחול הפוך ואז מהררים הלבנים לחתוך לכיוון הניאגרה בתוספת טיול באזור אלף האיים. שינוי זה מצריך לטוס לאורלנדו כמה ימים מאוחר יותר מתאריך הטיסה הנוכחי.
    לשאלתך – אפשר להוסיף טיול בפלורידה (שהיא מדינה מקסימה) אבל בגלל מזג האוויר החם והלח פלורידה בקיץ זה לא כיף גדול…
    השאלות שלך מנוסחות בצורה שמאוד מבלבלת אותי ולכן קשה לי לסייע.
    אם תנסחי בצורה יותר ממוקדמת יהיה לי קל יותר לעזור.
    נטע

#3392 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע אנסה להבהיר את עצמי טוב יותר:
    חוץ ממלון שהוזמן לניאגרה (וניתן לשנות את התאריכים אליו), טרם סגרנו שום דבר. כלומר, הכל עוד פתוח ונתון לשינויים. כפי שכתבתי, אחרי 7 ימים באורלנדו, עדיין נותרים לנו 5 ימים בניו יורק בדרך לישראל ואני רוצה לצמצם אותם ולהוסיף עוד מסלול, או אטרקציה או ימים נוספים באחד האזורים.
    1. נשמח לקבל המלצה היכן ללון בדרך מוושינגטון לאיתקה. האם פשוט לחפש מוטל או להזמין מהארץ? אשמח לשמוע ממך איפה כדאי לעצור בין שתי נקודות אלו.
    2. לפי מה שראיתי במפה, בעצם הנסיעה מניו יורק לוושינגטון היא ירידה דרומה ואז עולים לאיתקה. בהנחה שנשהה באזור איתקה והאגמים שני לילות, משם את ממליצה להגיע לאלף האיים? לכמה זמן? מה זמן הנסיעה מאיתקה?
    3. מה זמן הנסיעה אח"כ מאלף האיים לניאגרה? עושים את זה ביום אחד או ששוב צריך ללון בדרך?
    3. לפי מה שכתבת, לא כדאי להתעכב בפלורידה מעבר לאורלנדו בגלל מזג האויר.

מקווה שעכשיו ברור יותר. מחכה לשמוע ממך,
    מאיה.

#3398 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא אוהבת לתכנן מסלול על רגל אחת מבלי שאני מכירה את המטיילים אבל בכ"ז יש כאן פירוט של שלד מאוד בסיסי של מסלול הכולל גם את אלף האיים. יש בספר הרבה מידע על המקומות הללו כולל איפה ומתי כדאי להזמין לינה ואני בטוחה שאם תקראי בעיון תוכלי למצוא שם מידע מועיל (בעיקרון אם מטיילים בחגים ובסופי שבוע כדאי להזמין מקום מראש, כנ"ל בערים גדולות ומעבר לכך הזמנת מקום מראש או לא היא עניין של טעם אישי). ראי בלינק שלמטה את מפת המסלול וכן זמני נסיעה (כל אות מייצג מקום לינה במפה ובצד ימין אפשר לראות זמן נסיעה בין הנקודות). אם את עדיין לא מסתדרת עם זה יכול להיות שכדאי לך לשקול לקחת ייעוץ מקצועי בתשלום. נטע

7 – ניו יורק
    17.7 – ניו יורק
    18.7 – ניו יורק
    19.7 – נסיעה לוושינגטון
    20.7 – וושינגטון
    21.7 – וושינגטון – אפשר לשקול להוסיף עוד יום בוושינגטון
    22.7 – התחלת נסיעה לאית'קה – נסיעה לאזור האמיש/בהרשי
    23.7 – המשך נסיעה לאית'קה
    24.7 – טיול באזור אית’קה – מפל טוגנאוק או ווטקינגס גלן או שניהם
    25.7 – נסיעה לאזור אלף האיים – אפשר לשקול להוסיף עוד יום באלף האיים
    26.6 – טיול באזור אלף האיים ונסיעה לניאגרה
    27.7 – ניאגרה
    28.7 – טיסה לאורלנדו
    הנה הלינק למפה:
    http://goo.gl/maps/NZAT

#3415 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,

תודה רבה. נשמע טוב.
    לפני כמה ימים ישבתי עם חבר שאמר לי שהם נסעו מוושינגטון להאמיש דרך לנקסטר ואח"כ לאזור יורק להרשיס. אני לא רואה את האזורים האלו במסלול שצירפת. האם אני יורדת מהכביש הראשי לאזור ההאמיש ומגיעה ללנקסטר? ומה לגבי ההרשיס?
    בנוסף, אחרי אלך האיים איך אני מגיעה לניאגרה? עוקפת את האגם או שחוזרת על עקבותיי לסיראקוס ומשם לניאגרה?

תודה,
    מאיה

#3421 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בלינק הזה יש תשובות לכל שאלותיך בנוגע למסלול הנסיעה
    המסלול עובר גם באמיש, גם בהרשי וגם תוכלי לראות בו כיצד להגיע לניאגרה
    http://goo.gl/maps/bNTY
    נטע

#3454 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע תודה רבה בינתיים על עזרתך. בטח יהיו לי עוד כמה שאלות בקרוב

#12354 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שמי סמי
    אנחנו נוסעים 2 זוגות למפלי הניאגרה ב 5 בנובמבר עד 7
    מניו יורק לטיול שני לילות
    אשמח לקבל מעט טיפים אתרים בדרך ומקומות לינה
    תודה סמי

#12357 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אתה יכול למצוא מידע רלוונטי במסלול הכתום בספר שלי 'ארה"ב צפון מזרח מסלולים'.
    https://www.maslulim-america.com/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
    אם תהיינה לך שאלות ספציפיות בהתבסס על הספר אשמח לסייע.
    נטע

מוצגות 8 תגובות – 11 עד 18 (מתוך 18 סה״כ)
מענה ל־Reply #3384 in עזרה בתכנון מסלול מניו יורק לניאגרה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0