דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › עזרה בתכנון מסלול לצפון מזרח ארה"ב
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 10 חודשים by
eyal.
-
מאתתגובות
-
yitzhak
אורחשלום וברכה!
הרכבתי מסלול בצפון מזרח ארה"ב למשך שבועיים וחצי (17 יום) באוגוסט. אשמח לשמוע טיפים והערות על המסלול.
רציתי להספיק הרבה דברים אז אני חושש שהעמסתי יותר מדי על המסלול… אשמח לשמוע את דעתם.
תודה מראש!!
אז ככה:
יום 1 (יום שני בשבוע) – יציאה בבוקר מניו יורק (אנחנו מגיעים בטיסה יום קודם). לוקחים רכב בניו ג'רזי (בגלל המחיר…) ונוסעים צפונה לכיוון איתקה. וברים במוזיאון בקורנינג.
יום 2 – טיול באיזור איתקה, אוניבריסטת קורנל ומפלים באיזור. נסיעה בערב לכיוון הניאגרה. לינה ב niagara falls (עדיף צד אמריקאי או קנדי??)
יום 3 – מפלי הניאגרה. נסיעה לאלך האיים. לינה באלקסנדריה ביי או קליינטון (יש המלצות מיוחדות?)
יום 4 – טיול באיזור אלך האיים ונסיעה דרך הרי האנדינרוק לlake placid או saranc lake.
יום 5 – נסיעה לכיוון burlngton או לכיוון montreal (עוד לא החלטנו איפה להיות בשבת…)
יום 6 (שבת) שהיה בשבת ב burlngton או montreal.
איזו מהם עדיפה? (אנחנו שומרי שבת ומעוניינים בבית כנסת או בית חב"ד. במונטריאול אני מניח שזה די קל. הבנתי שיש גם בברלינגטון משהו. מישהו יודע לספר עליהם?)ימים 7-8 – נסיעה להרים הלבנים, מסלולים ופרקים באיזור. לינה ביומיים אלו ב north conway.
יום 9 – נסיעה לכיוון acadia. טיול בפארק
ימים 10-11 – עוד acadia (לינה ב bar harbor)
(שאלה – 3 ימים זה לא יותר מדי לאקדיה?)ימים 12-13 (שישי-שבת) – בוסטון.
ימים 14-15 – קייפ קוד, טיולים רגליים, לוייתנים וכו' (יש המלצות מיוחדות?)
יום 16 – נסיעה ללונג איילנד (מעבר דרך אונ' ייל ודרך האחוזות ב newport)
(לינה אצל קרובי משפחה בלונג איילנד)יום 17 – נסיעה לJFK והבייתה… (הטיסה בצהריים)
שוב תודה!
יצחק.
נטע דגנימנהל בפורוםהי
יום 1 – קצת עמוס. לא מאמינה שתספיקו את המוזיאון וכן ביקור בו מאריך את הנסיעה. אפשר לבקר בו ביום הבא בדרך לניאגרה במקום (גם אז זה יהיה עמוס).
יום 2 – סביר. עדיף ללון בצד הקנדי.
יום 3 – עמוס אך סביר.
יום 4 – בסדר.
ימים 5,6 – אין לי המלצה מיוחדת עבורכם בנוגע לשבת לצערי.
יום 7 – כדאי לנסוע אל נורת קונוואי דרך כביש 112.
לשאלתך – שלושה ימים אקדיה זה מצויין וזה גם ירגיע קצת… זה גם לא באמת שלושה ימים מלאים כי יש נסיעות.
המלצות לקייפ קוד – טיול אופניים – יש מידע פלוס המלצות ספציפיות בספר שלי על מזרח ארה"ב או על צפון מזרח ארה"ב.
יום 16 – אפשר לקחת מעבורת מניו לונדון ללונג איילנד – לאוריינט פוינט.
סהכ התוכנית בסדר.
נטע -
מאתתגובות