דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › עזרה בתכנון מסלול למערב ארה\"ב
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 3 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
סיגל
אורחאנחנו מתכננים נסיעה למערב ארה\\\\\\\"ב בפסח. הזמנו כרטיסי טיסה ללאס וגאס חזרה מסן פרנסיסקו.
יש לי שני מתבגרים שאוהבים מאוד ערים ולמרות זאת אנחנו מעוניינים לראות את הפארקים באיזור להיות בטבע. אני צריכה עזרה בתכנון בינתיים אני מתלבטת אם להוסיף לילה ביוסמיטי או באיזור מונטריי או בסן פרנסיסקו. התלבטות נוספת היא שווה לנסוע ללוס אנג\\\\\\\'לס רק בשביל הילדים.
אשמח לקבל כל עזרה בתכנון הטיול,
סיגליום 1 הגעה בלילה שינה בלאס וגאס
יום 2 לאס וגאס לינה בלאס וגאס
יום 3 לאס וגאס לינה בלאס וגאס
יום 4 נסיעה לzion לינה kanab
יום 5 ברייס לינה kanab
יום 6 צוק דרומי גרנד קניון לינה באיזור גרנד קניון
יום 7 סכר הובר לינה בעמק המוות
יום 8 נסיעה ליוסמיטי לינה באיזור יוסמיטי
יום 9 יוסמיטי לינה באיזור יוסמיטי
יום 10 סקויה לינה באיזור three rivers
יום 11 נסיעה למורו ביי לינה מורו ביי
יום 12 אקווריום מונטריי לינה באיזור מונטריי
יום 13 מונטריי לינה באיזור מונטריי או סן פרנסיסקו
יום 14 נסיעה לסן פרנסיסקו לינה סן פרנסיסקו
יום 15 סן פרנסיסקו לינה סן פרנסיסקו
יום 16 נסיעה לשדה התעופה
נטע דגנימנהל בפורוםהי-
שימי לב לכך שבפסח כביש מעבר טיוגה סגור. לכן ההגעה ליוסמיטי צריכה להיות מדרום (למעשה מכיוון סקויה). כמו כן יש סיכוי שכבישי סקויה יהיו סגורים בשל שלג או שלפחות תהיה חובה לשאת שרשראות או לנסוע ברכב 4 על 4. יש לקחת זאת בחשבון ומבקרה הכי גרוע לשנות את המסלול תוך כדי טיול. לגבי עמק המוות – לדעתי לא חובה ואפשר לוותר. לגבי לינה בקאנב – לדעתי עדיף ללון לילה בזאיון ולילה בברייס (זה יקצר נסיעות). כדאי לשקול גם להקדיש יום לאזור פייג (אגם פאוול ואנטילופ). לגבי לוס אנגלס – תלוי בכם. פארקי השעושעים של דיסני ויוניברסל בהחלט שווים….
למעשה הייתי עושה שינוי במסלול שלך מהמצוק הדרומי והלאה כך
מצוק דרומי – סקויה – יוסמיטי (כניסה מדרום) – מורו ביי – מונטריי – סן פרנסיסקו
או
מצוק דרומי – מורו ביי – מונרטיי – יוסמיטי – סן פרנסיסקו
או
מצוק דרומי – לוס אנגלס – מורו ביי – מונטריי – יוסמיטי – סן פרנסיסקו
בכל מקרה הייתי מוסיפיה עוד לפחות לילה אחד לסן פרנסיסקו
שימי לב שיום 12 במסלול שלך אמור להיות מוקדש לכביש 1 ובמונטריי תוכלו לבקר ביום 13
נטענעזרתם בפורום מסלולים?
רוצים להחזיר לפורום?
בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות
נטע דגנימנהל בפורוםהי
שימי לב לכך שביום 4 יש לך נסיעה של ארבעה שעות אז יוותר רק חצי יום לטיול בזאיון. ביום 5 שעה וחצי נסיעה וביום 6 נסיעה של כחמש שעות. מדובר על שעות נסיעה נטו (הברוטו הרבה יותר). כלומר לא ישאר המון זמן לטיול. ביום 9 הגיוני ללון במורו ביי וביום 10 לנסוע את כביש 1 למונטריי וללון במונטריי. ביום 11 כדאי לבקר במונטריי וללון במונטריי ורק ביום 12 לנסוע ליוסמיטי. לפיכך חסר לכם יום טיול (או שמסתפקים בלילה אחד ביוסמיטי). אם עדיין לא נעזרת בספר שלי על דרום מערב ארה"ב מציעה לעשות כן:
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
רוצים להחזיר לפורום?
נטע דגנימנהל בפורוםהי
יום 6 צריך להיות מוקדש רק לברייס. באגם פאול וסכר גלן עוברים בדרך מקאנב למצוק הדרומי
לפיכך תגיעו למצוק הדרומי רק בערב ולמחרת בבוקר צפויה לכם כבר נסיעה ארוכה למדיי ללוס אנגלס…. זה משאיר מעט מאוד זמן למצוק הדרומי
אולי תורידו יום מווגאס? הרי אפשר לעזוב בצהריים ולנסוע רק לקאנב ללינה. זה רק 3 שעות נסיעה
מכירה את שתי שמורות הרדוודס – שמורת מיור יותר יפה. ממליצה עליה. שוכנת כשעה נסיעה מסן פרנסיסקו
חבל לדעתי לוותר על יוסמיטי (בעונה זו המפלים זורמים בשיא העוצמה) אבל מבינה שיש חוסר זמן (:
מעבר לכך המסלול בסדר
רוצים להחזיר לפורום?
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא בטוחה שהבנתי
עוזבים ברכב את לוס אנגלס ביום 1 בבוקר וטיסים ביום 5 מווגאס? או ביום 6? באיזוה שעה
נטע -
מאתתגובות