עזרה בתכנון טיול מסולט לייק סיטי עד לוס אנג'לס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון טיול מסולט לייק סיטי עד לוס אנג'לס

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3630 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו 2 זוגות שמתכננים טיול ראשון במערב ארה"ב, ואין לנו הערכות – למעט זהירות בלבד – לגבי כמות נסיעות ומרחקים.
    יש לנו שלד ראשוני של הטיול, ובמסגרתו מתוכנן בין השאר:

ביום הרביעי (אחרי היילוסטון) – יציאה מ-Jackson, דרך מכרה נחושת דרומית לסולט לייק סיטי ונסיעה לכיוון Arches park, לינה באזור הפארק. האם הגיוני ביום אחד?
    ביום החמישי – טיול ב-Arches park, נסיעה ל- BRYCE ולינה באזור. האם הגיוני ביום אחד?
    בדרך עושים את הברייס, הציון, אגם פוואל, גרנד קניון ולאס ווגאס יומיים.

ביום השנים עשר – יציאה מלאס וגאס ונסיעה לפארק סקוייה (דרך בייקרספילד). לינה באזור כניסה דרומית ליוסמיטי. האם הגיוני ביום אחד?

בהמשך יומיים יוסמיטי – כשאחרי היום השני נסיעה לסאן פרנסיסקו. 3 ימים סאן פרנסיסקו, יומיים מלאים כביש 1, יומיים סאן דייגו ובסיום יומיים לוס אנג'לס.

האם נשמע הגיוני?

#3634 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לנסוע מגקסון לארצ'ס (אישית אני עשיתי זאת פעם עם שלושה ילדים קטנים) אבל זה יום לא קל שזמן הנסיעה בו ללא עצירות 9 שעות.
    נסיעה מהארצ'ס לברייס אפשרית בהחלט ביום אחד זמן הנסיעה ללא עצירות – 5 שעות לערך. אבל – מכיוון שיש המון מה לראות בדרך (כדאי לנסוע בכביש 24 ו-12) זו נסיעה שצריך לצאת אליה על הבוקר ולא אחרי טיול בארצ'ס. לא הגיוני גם לטייל בארצ'ס וגם לנסוע לברייס ביום אחד.
    לא הבנתי מתי אתם עושים את אגם פאוול. לגבי הגרנד קניון אני מניחה שאתם מטיילים למצוק הצפוני..?
    היום ה-12 עמוס מאוד ליום אחד. זמן הנסיעה ליוסמיטי בדרך זו כתשע שעות. יוותר קצר ויותר יפה להגיע ליוסמיטי ממזרח מכיוון כביש מעבר טיוגה – כביש 120.
    ההמשך נשמע בסדר אם כי יש מעט מדי זמן ביוסמיטי לטעמי – אבל זה כבר עניין של העדפה אישית לטבע לעומת עיר.
    נטע

#18532 הגב
    אביטל
    אורח

מה יש לראות בין ילווסטון ליוסמיטי אני מתכננת 3 ימי נסיעה עם עצירות באמצע-נשמע סביר?איפה כדאי לעצור לעצירות התרעננות לילדים?תודה

#18537 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זו נסיעה ארוכה שאין בה המון 'אטרקציות' בדרך. אפשר להוסיף אתרי טיול – כמו למשל שמורת Craters of the Moon אבל כל תוספת תאריך את הנסיעה עוד. קצת קשה לי לייעץ כי אני לא יודעת מה מסלול הטיול שלכם ומה האופי שלכם אבל אישית הייתי מקדישה לנסיעה יום וחצי – חצי יום בילוסטון ועוד חצי יום נסיעה של כארבע שעות בערב כאשר הילדים כבר ישנים ואז עוד יום מלא (קשה אמנם אבל עדיף רק יום אחד קשה מאשר מריחה של שלושה ימים) נסיעה (8 שעות) עד מזרח יוסמיטי (אזור ממות לייקס). את היום השלישי הייתי מקדישה לנסיעה (2 שעות) פלוס טיול בכביש מעבר טיוגה בדרך אל העמק של יוסמיטי.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #18532 in עזרה בתכנון טיול מסולט לייק סיטי עד לוס אנג'לס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0