עזרה בחלוקת ימים.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3422 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום, כמו שקוראים לזה כאן "עוגנים" אז העוגנים שלי הם נחיתה בלוס-אנג'לס ב-20/08
    טיסה מלאס וגאס ב-07.09.2012
    לניו יורק

טיסה מניו יורק לארץ ב-11.09.2012
    המסלול בקווים גסים. לוס אנג'לס, כביש מס' 1, סאן פרנסיסקו, יוסומיטי וסקויה נסיעה לאזור המזרחי ללאס וגאס (צריכה עזרה באזור הזה) ושהייה של 3 לילות (2ימים) בווגאס.

תוכלי לעזור לי בחלוקת הימים.

באזור הפארקים של וואגס חשבתי על קניון ברייס, קניון ציון אגם פאואל וסכר הובר. לא בסדר הזה כמובן.
    הנסיעה מהסקויה לפארקים שליד ואגאס: כמה זמן לוקח? איך עושים את זה בלי להיות בלאס וגאס במפוצל.?

תודה מראש ואשמח לכל טיפת מיידע. קצת נתקעתי עם הטיול הזה.

#3424 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בדרך כלל איני בונה תוכניות או שלדי טיול דרך פורום זה אבל בכ"ז יש כאן משהו מאוד בסיסי שאולי יעזור. איני מכירה אתכם ואת רצונותיכם אז זה באמת רק אמור לתת מושג כללי. הייתי מוותרת על סקויה וחוצה מזרחה מיוסמיטי דרך כביש מעבר טיוגה. גם ביוסמיטי יש עצי סקויה. חלוקת הימים כאן היא ממש על רגל אחת אבל זה נותן מושג… אי אפשר להספיק במסלול זה גם את אגם פאוול.

20-22. לוס אנגלס
    23-24 כביש 1 עד מונטריי, סה"כ כ-7 שעות נהיגה על פני יומיים
    25 מונטריי
    26 נסיעה לסן פרנסיסקו וסן פרנסיסקו, כ-2 שעות נהיגה
    27-28 סן פרנסיסקו
    29 נסיעה ליוסמיטי וטיול בעמק של יוסמיטי, כ-4 שעות נהיגה
    30 דרום יוסמיטי, חזרה בערב לעמק ללילה
    31 נסיעה בכביש מעבר טיוגה למזרח יוסמיטי. אפשר להתחיל כבר בנסיעה לכיוון ברייס
    1 המשך נסיעה לברייס, סה"כ כ-10 שעות נהיגה מהעמק של יוסמיטי לברייס מחולקות על פני יומיים
    2 טיול בברייס
    3 נסיעה לזאיון, כ-2 שעות נהיגה
    4 טיול בזאין
    5 נסיעה לווגאס, כ-3 שעות נהיגה
    6 ווגאס וסכר הובר, כשעה נהיגה
    7 טיסה

נטע

#3425 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני מאד מודה לך על התשובה. זה נותן לי יותר מ"קצת מושג כללי". נשארתי עם הבעיה של הנסיעה מיוסמיטי לכיוון ברייס. אני עוד אתעמק בזה. (יש לי את שני הספרים שלך- גם מסלולים במערב וגם זה של קליפורניה), 10 שעות נסיעה? יש מקומות מומלצים לעצור בדרך? אין אופציה יותר טובה?

#3429 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    השליש הראשון של הנסיעה כולל חציית מעבר טיוגה וטיול באזור הגבוה של צפון יוסמיטי. אח"כ ניתן לטייל לחופי אגם מונו ואז נשארים כ-7 שעות נסיעה שאין לי הצעות לגביהן. זו נסיעה נוחה יחסית במרחבי מדבר מקסימים (עם מראה מרהיב של כוכבים בלילה) אבל נטולי 'אטרקציות'. יש כמה יישובים לאורך הדרך בהם ניתן למצוא מלון ללינת לילה. אם אתה רוצה לקצר את הנסיעה את יכול לנסוע לווגאס במקום לברייס (קיצור של כמה שעות) אבל אז תצטרך לנסוע בהמשך מווגאס לברייס כך שתכלס לא תחסוך הרבה.
    נטע

#3452 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה לך על התשובות. עזרת לי מאד.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #3429 in עזרה בחלוקת ימים.
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0