דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › עדכוני מסלול בעקבות אילוצים
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 10 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
יונית עמית
אורחבגלל אילוצים מסויימים יש לנו שינווים במסלול וברצוני לשאול מספר שאלות:
1. מניו יורק לבופלו עלינו לטייל במשך 4 ימים… שזה קצת הרבה אולי אבל מה את ממליצה. בתכנון המקורי יש יומיים באזור אגמי האצבעות איתקה (האם מומלץ לישון בתוך העיר או מחוצה לה?)
מה מןמלץ עוד בדרך לפני? (גם קניות יכול לבוא בחשבון כי לא יהיה זמן אחר). אנחנו נהיה אחרי 3-4 ימים בניו יורק.
2. פוגשים את הבן שלי שינחת בבופלו ומשם נמשיך לניאגרה.האם להקדיש יום או יומיים?
3. משם נמשיך לאלף האיים האם מומלץ משהו אחר חוץ משיט והאם זה חובה או ניתן לוותר
4. מאלף האיים ממשיכים לברלינגטון ומשם לשמורת אדירונדק שם לבלות כיומיים (או יותר? רצוי?)
5. התלבטות האם להמשיך לכוון ההרים הירוקים וספרינגפילד כולל פארק השעשועים six flags (בתכנון המקורי לא חשבתי על פארק אבל אולי כדאי לשלב למרות שיהיו אטרקציות בניאגרה ובהרים הלבנים.
6. ההרים הלבנים 2-3 ימים.
7. הגעה לבוסטון. בתכנון המקורי היו מספר ימים אבל זה השתנה והטיסה שלנו מבוסטון 20 יום לאחר ההגעה שלנו לארהב כלומר את כל המסלול הנ"ל עלינו להספיק ב 20 יום. על מה לא לוותר בבוסטון? בתכנון המקורי היה גם קייפ קוד לא בטוחה שנספיק-האם לוותר על משהו לפני כן כדי להספיק את קייפ קוד?
תודה,
יונית
נטע דגנימנהל בפורוםהי
1. אפשר לעשות קניות לפני (למשל בוודברי שם יש אאוטלט ענק – אפשר אפילו ללון שם לילה). ארבעה ימים לניו יורק-בפאלו זה אכן הרבה אבל באזור איתקה יש שפע מסלולים ושמורות. מציעה ללון שם לפחות שני לילות. אין בעיה למלא שם את הזמן. אפשר גם לבקר במוזיאון קורנינג בדרך לניאגרה. אפשר ללון בתוך איתקה (זו עיירה קטנה).
2. יום מספיק.
3. הדרך היחידה לראות את אלף האיים זה באמצעות שיט. אם בוחרים לנסוע לשם צריך לעשות שיט. באופן כללי ניתן לוותר על אלף האיים – מבחינה נופית הם פחות מרשימים ממקומות אחרים לאורך הטיול לדעתי.
4. מאלף האיים המשיכו ללייק פלסיד ולא לברלנגטון. אפשר ללון לילה בלייק פלסיד ולילה בברלינגטון.
5. נסיעה לספרינגפילד היא ממש לא בכיוון. הייתי מוותרת. או שאפשר לבקר בפארק בשילוב עם בוסטון (הפארק לא רחוק מבוסטון).
7. אין לי לפני את פירוט ימי המסלול אז קשה לי לחוות דעה. שלחי את הפירוט הימים.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
בלצוורת' אפשר לבקר בדרך לניאגרה. מזרח קנדה אני לא מכירה אז איני יכולה לסייע. מציעה שתכתבי שלד יותר מפורט (ובעיקר איפה ישנים כל לילה) ואז יהיה לי קל יותר לחוות דעה לפרטי פרטים. אפשר בהחלט להוסיף יום בהרים הירוקים בדרך שבין ברלינגטון להרים הלבנים. קייפ קוד זה ממש לא בכיוון שלכם. אם כבר הייתי מבקרת באקדיה (על חשבון קנדה,, על חשבון ההרים הירוקים). אקדיה מקסימה ומאוד תגוון לכם את הטיול. האם את נעזרת בספר שלי על הצפון מזרח או על המזרח? אם לא – אני מציעה שתעזרי בו.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
7.7 – אפשר ללון בוודברי עצמה. לא מכריה משהו ספציפי.
13.7 עמוס מדי – מציעה ללון בדרך ללייק פלסיד ואז ב-14 ללון בלייק פלסיד וב-15 בברלינגטון
16.7 לא תספיקו להרי וושינגטון – סעו לנורת קונוואי דרך כביש 112 ולונו בנורת קונוואי
17.7 ביום הזה סעו להר וושינגטון, אפשר גם ביום הבא
20.7 אפשר בערב להתקדם ללינה בקמדן והאזור
בקיטרי יש אאוטלט גדול אגב
כדאי להזמין כמעט בכל מקום – לייק פלסיד, בר הרבור, נורת קונוואי…
כדאי שיהיה לכם מעיל דק ופליז – וזה מספיק
נטע -
מאתתגובות