סקויה ויוסמיטי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #75424 הגב
    ראם
    אורח

היי נטע, אנחנו נוחתים ביום חמישי הקרוב (04.05) בלאס וגאס ונוסעים משם לסקויה (ישנים בג׳ון מאיור)
    כבר סגרהו הכל והתכנון היה שנהיה בסקויה מה4 לחודש עד ה8, ומשם להמשיך עד ה10 ליוסמיטי.
    לא כל כך הצלחנו להבין מה קורה עכשיו בשמורות ואפ זה בכלל אפשרי לבקר שם עכשיו, נשמח לעזרה ולתשובות ממך, ואם יש לך הצעה לPlan B עבורנו. תודה רבה!

#75431 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר להיכנס לסקויה מכיוון כביש 180 וללון בגון מיור לודג
    אבל מעבר לכך רוב השמורה סגורה ואין צפי שתיפתח בקרוב
    תוכלו לטייל מעט באזור שקרוב לגון מיור לודג – זה מצדיק יום טיול אחד לדעתי
    אז מציעה להקדים הגעה ליוסמיטי ואולי לעזוב את יוסמיטי קודם ולטייל באזורים אחרים בקליפורניה (לא יודעת מה המשך הטיול)
    או בכלל לנסוע מווגאס לזאיון וברייס ולהגיע לסקויה מאוחר יותר
    יש מידע על הסגירה כאן
    https://www.maslulim-america.com/%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
    נטע

#75443 הגב
    ראם
    אורח

היי נטע, תודה על התשובה המהירה
    זה התכנון שלנו (בגדול הכל כבר סגור)
    04.05-08.05 סקויה וקינגס קניון
    08.05-10.05 יוסמיטי פארק
    10.05-12.05 סן פרנסיסקו
    12.05-14.05 מונטריי
    14.05-15.05 מורו ביי
    15.05-18.05 לוס אנג׳לס
    18.05-19.05 לאס וגאס
    אשמח לדעת מה דעתך על המסלול בבקשה
    ובנוסף בנוגע ליוסמיטי, בגלל שכרגע כביש גליישר פוינט סגור ולא צפוי להיפתח, איך היית ממליצה לבנות את המסלול ביוסמיטי (מגיעים מדרום) ועל מה לא היית מוותרת? תודה רבה

#75452 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קצת קשה להבין את הלוז של המסלול כי לא כתבתם מתי מתבצעות הנסיעות. כדי לקבל חוות דעת על המסלול אנא שלחו בחלוקה לימים בודדים עם ציון מתי מתבצעות הנסיעות והיכן לנים. לגבי סקויה כאמור מציעה להוריד את מספר הלילות בשל הסגירות. לילה אחד או שניים גג בגון מיור לודג מספיק. מציעה לנסוע לפני סקויה לזאיון/ברייס (מווגאס). לא הבנתי אגב – אם אתם נוחתים בווגאס ב-4.5 מדוע כתוב שאתם בסקויה כבר ב-4.5? זו נסיעה ארוכה. לא תצליחו להגיע לסקויה ביום הנחיתה. לגבי יוסמיטי ביום בו נוסעים צפונה לשמורה (ונכנסים בכניסה הדרומית) אפשר לטייל ליער הסקויה מריפוסה. מעבר לכך אם גליישר פוינט סגור – זו בעיקר נסיעה לעמק. לאחר מכן אפשר לטייל עוד יום בעמק, או יומיים. שימו לב שגם כביש 1 סגור. יש מידע על הסגירה באותו לינק ששמתי בפוסט למעלה.
    נטע

#75456 הגב
    כהן זקלין
    אורח

שלום,
    ברשותך אשאל שאלה לגבי פארק יוסמיטי.
    הכנתי מסלול מספרי הזום שלך בפרק :"מסלולי הליכה מומלצים באזור גליישר פוינט"
    בתוכנית המסלול שלי יש :-Sentunel Dome
    -Taft Pt
    -Dewey Pt
    ההגעה שלי 19/6-22/6 .
    אם Glacier Pt Rd סגור האם הגישה למסלולים הנ"ל אפשריים?
    והאם כל המסלולים בעמק פתוחים כמו:-Vernal Fall, Nevada Fall…?
    תודה זקלין.

#75463 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן אין גישה לכל המסלולים באזור גליישר פוינט (סנסינל דום, טאפט פוינט וכדומה).
    לגבי המסלולים בעמק – הם אמורים להיות פתוחים, אבל בשל כמות המים הרבה אני לא בטוחה אם אפשר לעלות לראש מפל ורנל, מפל נוואדה (במיסט טרייל). מאמינה שכן אבל לא בטוחה 100%. תוכלו לברר במרכז המבקרים
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #75443 in סקויה ויוסמיטי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0