סיאטל תכנון מחדש

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #91230 הגב
    שומרת
    אורח

שלום נטע בעקבות ביטולי הטיסות חושבים לטוס שוב בע"ה לסיאטל בספטמבר שולחת פה מסלול לפי ימים אשמח בבקשה לדעת האם הגיוני או רצוי לרווח
    1. סיאטל נחיתה בבוקר מוקדם יום קניות וסידורים ונסיעה לשינה בבליננגהם
    2. הר בייקר חזרה ללינה בבלינהגם או סיטאל עוד לא הוחלט
    3. נסיעה לצפון הרי הקסקייד ללנה ווינתרופ
    4. העירה וונתרופ פלוס טיול באזור לינה באזור אגם שלן
    5+6 נסיעה על הבוקר לכיוון רייניר ועוד חצי יום ברייניר ויום נוסף למחרת ברייניר ( מוותרים על השייט באגם שלן ) אלא אם ישלעשות ארטקציות כמו אופנוע ים באזור שלן
    שבת גם כנראה ברייניר שומרי שבת לא נוסעים
    8 נסיעה להר סנט הלנס
    9נסיעה למוניומנט ניוברי
    10 נסעיה לקרטייר לייק
    11 נסיעה פורטלנד
    12 עמק נהר הקולומביה שישי וגם שבת נהייה שם ללא נסעיות בשבת
    13 – 15 אולמפיק פארק מעמק נהר הקולומביה לאולמפיק פארק ביוםן ה 13 ועוד יומים מלאים שם
    16 חזרה לכיוון סיאטל יום חופשי מלא אז אפשר לשקול עוד כמה שעות באולמפיק פארק בבוקר ומשם להתחיל לחזור
    17 טיסת בוקר לישראל
    אשמח לחוות דעתך המלצות הערות בברכה
    אם יש צורך לרווח אז אפשר להוריד את הר בייקר מהמסלול

#91233 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מעבר לתשובה שלי כאן – מציעה לשאול בפייסבוק. בהיקף השאלות שלך לאורך השנים, ובעבודה שלא מדובר בשאלות ממוקדות בדכ – אני לא יכולה להשקיע את הזמן לעזור לך בפורום. את תמיד מוזמנת לפנות לייעוץ אישי בתשלום. לגבי המסלול – אני מציעה לכתוב את המסלולים באותו אופן בו הם כתובים במחולל המסלולים באתר שלי – כולל שעות נסיעה וכולל היכן לנים כל יום, זה יקל עלייך ויקל על לתת חוות דעת אם את מעלה בפייסבוק. השלד שאת כתבת הוא חסר ואני צריכה לנחש בו למשל היכן לנים ומתי מטיילים בחלק מהמקומות. המסלול שלכם למעשה דומה למסלול הירוק בספר ארהב מערב מסלולים למעט התוספת של – ניוברי-קרייטר לייק-חזרה לפורטלנד, אז מציעה לראות לוז מפורט שם. מבחינת השלד שאת רשמת – אם אני מבינה אותו נכון: ביום 2 לא הגיוני לנסוע הלוך חזור להר בייקר (הייתי מוותרת, מקדישה חצי יום לסיאטל וביום הבא מתקדמת לכיוון הקסקייד). בהמשך לקחת בחשבון שיש חסימה באחד הכבישים של הר רייניר שיכול להשפיע עליכם בחודש ספטמבר (יש מידע בעמוד העדכונים באתר – עשי חיפוש אחר המילה רייניר) יותר הגיוני לבקר בעמק נהר הקולומביה לפני הנסיעה לניוברי (אלא אם כמובן לא מסתדר עם השבת. יש לודג בקרייטר לייק וזה יכול להיות מקום לא רע לשבת – אם תשיגו בו מקום), השארתם מעט זמן לקרייטר לייק – רק את הבוקר של יום 11 (יום שבו גם יש נסיעה של 5 שעות), זה בסדר כי זו שמורה שלא חייבים להקדיש לה המון זמן, אבל יש להיות מודעים לכך.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #91233 in סיאטל תכנון מחדש
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0