סאן פרנסיסקו

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8794 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    שאלות לגביי הטיול בסאן-פרנסיסקו.
    יש לנו יומיים מלאים בעיר ותכננו את היומיים כפי שהמלצת בספר.
    1. לגביי היום הראשון – כפי שכתוב בספר המסלול מתחיל ממזח 39 ומסתיים בכיכר יוניון, כאשר ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת שיט לאלקטראז או לעשות טיול ארוך יותר באיזור שבין רציף הדייגים לתחת הקרוניות. אם היינו בלי ילדים ודאי שהיינו מעדיפים את השיט. מה דעתך? השיט מתאים לילדים (גילאים 3 ו-6)?
    2. לגביי היום השני – החצי יום הראשון יוקדש כפי שכתוב בספר לחלק שבין מגדל קויט לרובע הסיני (כולל ארוחת צהריים, יכול להיות יותר טוב מאוכל סיני ברובע?), בחצי השני חשבתי לנסוע לגשר שער הזהב וככל שיישאר זמן גם לבקר ביקורים קצרים ברובע קסטרו ובאיזור הייט אשבורי. מה דעתך?
    3. לגביי תחבורה, יש לנו רכב שכור בכל התקופה שנהיה בעיר, ובכל-זאת נראה לי שביום וחצי הראשונים כדאי להחנות את הרכב במלון (מלון COVA, ליד כיכר יוניון) ולהשתמש בתחבורה ציבורית ואילו בחצי השני של היום השני (גשר שער הזהב, רובע קסטרו והייט אשבורי) להתנייע בעזרת הרכב. אשמח לשמוע את המלצתך.

תודה
    ברק

#8805 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. השיט יכול לדעתי להיות מעט משעמם לילדים כה קטנים.
    2. נראה לי שלא תספיקו גם את הטיול ברגל, גם את הגשר, גם את הייט אשבורי וגם את קסטרו… תאלצו לוותר על משהו…
    3. אכן עדיף להתנייד באוטובוס, קרונית או מונית (אם אתם ארבעה מונית ייצא לא יקר בכלל). ולהשתמש ברכב רק לחלק השני של היום השני.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #8805 in סאן פרנסיסקו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0