דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › נסיעה מיוסמיטי ללאס וגאס?
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 9 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםהיי,
אני בונה טיול על סמך המסלולים האדום והחום למערב ארה"ב.
אנחנו קצרות בזמן, ויש לנו כגג 20 ימים להקדיש למערב ולכן נשמח לקבל תגובה לגבי המסלול המצורף. האם יש מסלול שממצה את המקומות בזמן קצר יותר?
התכנון הוא להשקיע את כמות הימים הבאה בכל מקום:
סן פרנסיסקו – 3 ימים
יוסמיטי – 2 ימים
מונטריי – 1
כביש 1 – 2 ימים
לוס אנג'לס – 3 ימים
לאס וגאס – 2 ימים
פארק זיון + גרנד קניון – כמה ימים צריך?תודה רבה רבה!
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא הצלחתי לפתוח את המפה כהלכה אז אני לא בטוחה מה מופיע בה מבחינת כבישי נסיעה.
לגבי המסלול סה"כ הוא נראה בסדר אבל אם את רוצה שאתם תשובה יותר מושכלת כתבי את התוכנית בפירוט יומי כולל ימי נסיעה ואעבור עליה (הרבה פעמים אנשים טועים ולא מקציבים לנסיעות את הזמן הרב שהן לקוחות).
כמו כן – חבל שאתן לא חותכות מיוסמיטי לווגאס דרך כביש מעבר טיוגה (כביש 120).
לגבי זאיון וגרנד קניון – כדאי להקדיש לכל אחד לפחות לפחות חצי יום נטו (כמובן עדיף יותר) כאשר יש לקחת בחשבון את זמני הנסיעה ווגאס-זאיון (3 שעות נטו), זאיון-גרנד (5 שעות), גרנד-וגאס (5 שעות).
נטע-
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
נטע דגני.
נטע דגנימנהל בפורוםהי
את יום 3 יש להקדיש כולו למונטריי (כלומר לעזוב את סן פרנסיסקו על הבוקר). זה משאיר מעט זמן לסן פרנסיסקו… ביום 4 כדאי ללון במורו ביי או קמבריה (ולעזוב את מונטריי על הבוקר).ביום 6 תספיקו רק את יוניברסל לדעתי.אפשר לאחד את ימים 7,8 ולהוסיף על החשבון יום בסן פרנסיסקו. ביום 12 לא תספיקו את כביש מעבר טיוגה. זה יום שרובו נסיעה. כדאי ללון במזרח השמורה וביום הבא לנסוע בכביש מעבר טיוגה. ביום 15 לא תספיקו את נאפה. כדאי לצאת מהשמורה מהיציאה הדרומית ובדרך לבקר בגליישר פוינט וביער מריפוסה. ביוסמיטי חובה להזמין לינה מבעוד מועד. מקום מומלץ ללון בו הוא – אל פורטל. יום 17 – זה 8 שעות נסיעה (בלי עצירות והפסקות). קצת קשה להספיק זאת ביום אחד ועוד אחרי טיסה.
לשאלות…
2 – להתחיל ולסיים בסן פרנסיסקו זה בסדר. אפשר גם להתחיל בווגאס ולסיים בלוס אנגלס (לעשות מסלו לכזה – וגאס-זאיון-גרנד-יוסמיטי-סן פרנסיסקו-מונטרי-כביש 1- לוס אנגלס).
3 – אכן עדיף לנסוע לצפוני. אך יש לקחת בחשבון שבצפוני יש מחסור במלונות – קשה למצוא בקרבת המצוק הצפוני מקומות לינה.
4 – לא. אלא אם כן מבקרים גם בדיסני ואז יש ללון באנהיים ביום שלפני ואחרי דיסני.
5 – אכן מיועד גם למבוגרים ללא ילדים.
6 – וודאי (צריך להתארגן על הכל). וגם חובה להזמין מקום מראש.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא ברור לי מאיפה אתם טסים למקסיקו והאם יש לכם הזמנת טיסות. אני הייתי עושה מסלול מסן פרנסיסקו לסן דייגו ומסיימת בסן דייגו. או ממשיכה מסן דייגו לווגאס. משהו דומה למה שמופיע בתוכנית הזו:
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-001/
או לחליופין התחלה בלאס וגאס וסיום בסן דייגו בדומה למה שמופיע כאן:
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-004/
נטענעזרתם בפורום מסלולים?
רוצים להחזיר לפורום?
בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות -
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
-
מאתתגובות




