נסיעה לצ'רצ'יל בקיץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #22974 הגב
    מיכל כץ
    אורח

בעקבות השיחה איתך לפני כחודשיים, אנחנו מתכננים טיול של כשלושה שבועות בקיץ בכיוון מטורונטו לצ'רצ'יל, בקראוון. נשמח לטיפים ונקודות עניין בדרך. האם צריך להזמין מקומות לפעילויות בצ'רצ'יל מראש? מה כדאי לעשות בצ'רצ'יל ומה לעשות בדרך? כמה ימים לשהות בצ'רצ'יל? האם לדעתך יש העדפה ליולי או לאוגוסט?
    תודה!

#22979 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    איזה כיף לכם (:
    אין לדעתי העדפה ליולי tאו אוגוסט. אבל בעת הזמנת סיור ברכב הטונדרה הייתי שואלת ומוודאת זאת. בכל מקרה הקיץ הוא לא העונה בה רואים המוני דובים כמו בסתיו אבל כן אפשר בוודאות לראות כמה דובי קוטב לפחות וזו גם עונה בה צרציל לא עמוסה וכן יש לוויתני בלוגה (המונים) בהדסון. חובה להזמין את על הפעילויות מראש. לא הייתי מוותרת על רכב טונדרה (Tundra Buggy, למרות שזה יקר), על קיאקים על הבלוגות. אפשר גם לשנקרל עם הבלוגות (זו פעילות שהצלחתה תלוית מזל ומתאימה רק לילדים מעל גיל 12. ללא ספק חוויה). אנחנו גם שכרנו רכב ליום וחצי ונסענו לבד בדרכי העפר שבאזור (אי אפשר להיכנס ממש עמוק לטונדרה אבל יש לא מעט דרכי עפר) וכך ראינו עוד קצת דובים מעבר למה שראינו ברכב טונדרה. כמובן שכמעט אסור לצאת מהרכב בגלל החשש מהדובים (צריך להישאר קרוב לרכב).
    לגבי הגעה לצרציל – יש טיסות מוויניפיג אך הן יקרות מאוד. יש רכבת מוויניפיג אך היא ארוכה מאוד (כ-40 שעות) ויש רכבת מטומפסון שהיא סבירה (16 שעות. בקיץ הרכבת ריקה למדי ונורא ונורא נוח לישון בה – הביאו שמיכות וכמובן אוכל). זמן הנסיעה מטורונטו לטומפסון – 28 שעות…. ראי כאן: https://goo.gl/maps/Rp7mYWxhcuu. אפשר לשלב בטיול בדרך – תלוי כמה זמן יש לכם לנסיעה.
    חזרי אלי לגבי זה ואז אוכל להציע לך כמה מקומות לטייל בהם בדרך.
    כמובן שיש גם להזמין מקום מראש ומבועד מועד לרכבת וולינה בצרציל – ושימו לב לכך שאין רכבת כל יום.
    אגב באוגוסט אפשר כבר לראות מעט זוהר צפוני בצרציל (אנחנו ראינו).
    אנחנו ישנו בצרציל ארבעה לילות. לא הייתי ישנה פחות. לא בטוחה גם אם צריך יותר. לנו זה הספיק בדיוק.
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־נסיעה לצ'רצ'יל בקיץ
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0