נסיון לשילוב מסלולים ע"פ ספרך

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה נסיון לשילוב מסלולים ע"פ ספרך

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3689 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

מתנצלת מראש על האורך….
    אנחנו יוצאים לטיול של 10 ימים בקראוון מניו יורק. שתי משפחות ,שני רכבים 7 ילדים…בני 8-17. 10 הימים לא אמורים לכלול את העיר ניו יורק.
    קשה היה לי לוותר על הנופים ולכן ניסיתי לבנות מסלול שמשלב כמעט בין כולם (חוץ מהאדום אותו נעשה בנפרד.)
    יש לי הרגשה שקצת הגזמתי ואולי ניסיתי לבלוע יותר מדי.,.. אשמח לשמוע את דעתך. האם מוגזם לבקר בכל שמורות הטבע שבחרתי,האם הנוף,עבור הילדים לא חוזר על עצמו?אם לוותר על איזו שמורה ועל איזו? אם היינו מוותרים על הניאגרה לסיבוב טיול אחר,האם היינו מצליחים לסוע במסגרת הזמן לאכדיה. בקיצור זה התכנון נשמח אם תעזרי לנו להפוך אותו לבר ביצוע .האם יש בדרך אטרקציות לילדים שאינן בהכרח בטבע?

יום1-ניו יורק איתאקה- בהנחה שעד קבלת הקרוואן נצא רק בצהריים(אלא אם כן נקבל אותו יום קודם) אם נגיע בשעה סבירה -טיול לטוגנוק ובערב העיר.
    יום 2-איתאקה מפלי הניאגרה טיול בסביבות איתאקה אם לא הספקנו…
    יום 3-טיול במפלי הניאגרה ונסיעה לאלכסנדריה ביי
    יום 4-אלף האיים ,שייט +נסיעה לאדירונדק – האם לסוע לאורך האגמים ולרדת ב MELONE או לקצר מאלכסנדריה ולהכנס לשמורה בכביש 3A?
    יום 5-נסיעה לאורך הכביש החוצה את השמורה ולנסות לשלב מסלול +נסיעה לברלינגטון (אולי נספיק גם להתעכב בה) בתקווה שנצליח להתקדם מעט לכוון WATERBURRY
    יום 6-ההרים הירוקים- נסיעה לאורך כביש 100 להשתדל להגיע בסוף היום לWOODSVILLE.
    יום 7-ההרים הלבנים-חציית השמורה נסיעה לאורך כביש 12+מסלולים בשמורה שיכולים להתאים למסגרת הזמן.
    יום 8-עליה להר וושינגטון (הכרחי?!) נסיעה ארוכה מזרחה עד איזור בוסטון(לא השארתי זמן לבוסטון עצמה זה ברור לי )
    יום 9- נסיעה לקייפ קוד -חשבנו לוותר על פרובינס טאון ולשוט למרת'ס וויניארד בילוי באיזור
    יום10-קייפ קוד ונסיעה לניו יורק עם עצירה במיסטיק.

יש לי תחושת לחץ של זמן אפילו במהלך הכתיבה…..

#3691 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת חוזר זמן אני מסוגלת לצערי לענות רק על שאלות ממוקדות בפורום (ושאלתך מאוד ארוכה…) זה אבל בכ"ז אנסה לסייע בקצרה כמיטב יכולתי.
    התוכנית אכן עמוסה מדי, אלה הערותי לפי ימים
    1 – אני לא מאמינה שתספיקו ביום הזה לטייל באיתקה. עד שמקבלים את הקרוואן, עד שקונים אוכל.. אתם תגיעו ככל הנראה לאתיקה מאוחר בערב.
    2 – את היום הזה כדאי להקדיש כולו לטיול באזור איתקה. לניאגרה תגיעו קרוב לוודאי רק בערב.
    3 – זה יום עמוס. גם יום שמוקדש לנאגרה וגם יום של נסיעה אורכה לאלף האיים. אני הייתי מפצלת.
    4 – גם היום הזה עמוס. אפשר להספיק לצאת לשיט ואז לנסוע מקסימום עד אזור אגם פלסיד/סרנאק.
    5, 6 – בסדר.
    7,8 – העלייה להר יפה מאוד. אי אפשר לעלות להר עם קרוואן (תצטרכו לעלות ברכבת). לדעתי חובה להוסיף לפחות עוד יום אחד בהרים הלבנים.
    9,10 – גם בקייפ קוד הייתי מוסיפה יום, אישית – לא הייתי מוותרת על פרובינסאטון. קחי בחשבון שלא תוכלי להעביר קרוואן במעבורת למרת'ס וויניארד במחיר סביר.

הערה לגבי התוכנית – התוכנית עוברת באזורים יפים (אם כי לא אזורים אידיאלים לטיול בקרווןא) אך היא עמוסה. אתם מגיעים למקום ולא מספיקים להינות ממנו ומיד עוזבים. אפשר היה להוסיף לתוכנית פעילויות כיפיות לילדים – רפטינג, שיט אבובים, טיפוס, רכבל, נסיעת רכבת, טיולי אופנים, סוסים ועוד ועוד אבל בלחץ הזמן הקיים זה לא אפשרי.
    לגבי שאלתך על האם הנוף חוזר על עצמו והאם הילדים יהנו מזה – זה באמת תלוי בילדים. הילדים שלי היו נהנים כי כל אגם שאליו מגיעיו הוא עבורם כיף גדול וכל אייל שרואים באחו הוא סיבה להתפעלות, גם אם הנוף חוזר על עצמו אבל אני לא מכירה את הילדים שלך אז קשה לי לייעץ.
    אפשר היה לוותר על הניאגרה ולטייל במקום לאקדיה. המסלול הכולל את אכדיה הוא פחות מתוייר ובעיני יותר יפה (וגם יותר מתאים לקרוואן) אבל הרבה אנשים מעדיפים את הניאגרה (למרות שזה מקום מאוד תיירותי). אם את רוצה לשקול לנסוע לאקדיה במקום לניאגרה אני מציעה לך לבחור במסלול הכחול שבספר שלי על צפון מזרח ארה"ב והשתדלי לא להלחיץ את המסלול ולדחוס בו עוד דברים כי המסלול שבנית כעת הוא כאמור לחוץ מדי (לטעמי). בפירוט המסלול הכחול בספר יש גם מידע מפורט על חניוני לילה מומלצים.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
    #3695 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה על כך שבכל זאת ענית בפירוט ובמהירות.אני חוזרת לספרים עם עצותיך ו…אחזור אם יהיו לי עוד שאלות.שוב תודה ולילה טוב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #3695 in נסיון לשילוב מסלולים ע"פ ספרך
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0