ניו אינגלנד בנובמבר בתחבורה ציבורית

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ניו אינגלנד בנובמבר בתחבורה ציבורית

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4851 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע

אני רוצה לנסוע בנובמבר למזרח ארהב ואתנייד שם רק בתחבורה ציבורית

הבנתי שאת השלכת אפספס כבר
    אשמח להמלצות שלך למקומות יפים בניו אינגלנד שאפשר לראות שם טבע מדהים ללא צורך ברכב.

דרך אגב, האם לפארק אכאדיה במיין צריך רכב ובכלל האם יש מה לעשות שם בנובמבר

תודה

#4863 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    נובמבר הוא כבר חודש בעייתי לטיול באזור זה – בהרבה מקומות כבר יש שלג, כבישים (כמו למשל הכביש באקדיה) עלולים להיסגר וכן הרבה אתרי תיירות סגורים. זה כמובן עניין של מזל ואין לדעת איך יהיה החורף הזה אבל זו הסטטיסטיקה. ייתכן שעדיף לך לנסוע דרומה לדרום מזרח ארה"ב היפהפייה ולא צפונה… בכל מקרה אני ממש לא מכירה מספיק את אפשרויות הטיול בתחבורה ציבורית באזורי טבע. אין בעיה להגיע מעיר גדולה אחת לשנייה באמצעות רכבת או אוטובוס אבל לטייל בטבע עם תחבורה ציבורית…? האפשרויות מוגבלות מאוד… הדבר היחיד שאני מכירה הוא אוטובוס בהרים הלבנים היוצא מנורת' קונוואי (שאליה בטוח אפשר להגיע בתחבורה ציבורית) והמוביל מטיילים למסלולי טיול, וכן אוטובוס באקדיה שמוביל לכל אתריה היפים של השמורה (ואל העיר הקרובה בר הרבור אפשר וודאי להגיע איכשהו בתחבורה ציבורית) – אבל שני האוטובוסים הללו וודאי לא פעילים בנובמבר.
    נטע

#4867 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה נטע

יש מקום מסוים שאת ממליצה בדרום מזרח, כזה שנוח בנובמבר וגם ניתן בקלות בתחבורה ציבורית ? איך הרי הסמוקי בתקופה הזו ומה מצב התחבורה הציבורית שם

לגבי ניו אינגלנד, באיזה ערים מיוחדות ומעניינות שם כדאי לטייל למרות נובמבר, כאלה שהן לא עוד עיר גדולה וניתן להרגיש מהן קצת את האזור

תודה

#4870 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הרי הסמוקי בתקופה זו עדיין עם טיפה שלכת (אם כי שיא השלכת הוא באמצע אוקטובר-תחילת נובמבר) אבל אני לא חושבת שיש שם תחבורה ציבורית. רכס הבלו רידג' גם נהדר בעונה זו (אם כי באזורים הגבוהים הכביש כבר מתחיל להסגר בחודש זה) וכמו כן אני מאוד ממליצה בעונה זו על איי האאוטר בנקס בדרום קרוליינה. לגבי עיירות בניו אינגלנד – בר הרבור ליד אקדיה מקסימה, קמדן במיין מקסימה, וודסטוק בוורמונט מקסימה, לייק פלסיד מקסימה…. ויש עוד המון עיירות קטנות מקסימות אבל ברובן – אם אין לך רכב קשה לך מאוד להתנייד ממקום למקום. איני יודעת אם יש אליהן תחבורה ציבורית אבל אני מניחה שיש. בכולן כבר קר בנובמבר. לצערי אני ממש לא מתמצאת מספיק בתחבורה ציבורית לאתרי טבע ולעיירות קטנות (אלא רק בתחבורה ציבורית בין ערים גדולות). בלי קשר – אני חושבת שבהרבה מקרים לא הרבה יותר יקר לשכור רכב קטן (גם אם מטיילים לבד) מאשר לנסוע בתחבורה ציבורית בארה"ב. יכול להיות שכדאי לך לשנות את הפוקוס לטיול יותר עירוני באזורים דרומיים יותר – למשל וושינגטון (שהיא עיר נהדרת), וכן – צ'רלסטון בדרום קרוליינה, סוואנה בג'ורגי'ה, סיינט אוגוסטין בפלורידה שכולן ערים ממש ממש יפות (יש עליהן מידע שלי בספר על הדרום מזרח ושם תוכל אולי להתרשם).
    נטע

#4874 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה נטע

קראתי עכשיו על איי האוטר בנקס, עשית לי חשק לזה, באמת נשמע חלום 🙂
    האם שם אפשר לטייל על בסיס תחבורה ציבורית בלבד. איך שם בנובמבר, ניתן לרחוץ בחופים, לא קר מדי ?

תודה

#4878 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באמת שאין לי מושג לגבי האם אפשר לטייל באזור זה בתחבורה ציבורית. אני מניחה שזה יהיה בעייתי. ארצות הברית אינה מדינה שחזקה בתחבורה ציבורית מעבר לנסיעה באוטובוס או ברכבת בין הערים הגדולות. לגבי מזג האוויר – קצת קריר בנובמבר אבל יחסית סביר. בים אי אפשר יהיה להתרחץ (אבל גם בקיץ זה לא תמיד אפשרי כי קר וסוער).
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #4878 in ניו אינגלנד בנובמבר בתחבורה ציבורית
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0