- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › משפחה בצפון מזרח, ספטמבר ,שילוב מסלולים
נטע שלום,
אנו משפחה של 5, היוצאים בספטמבר למזרח ארהב, 26 יום, מתוכם 5 ימים בניו יורק, 9 ימים טיול בצפון מזרח, 4 ימים בוושינגטון ו- 8 ימים באורלנדו. את החלק של צפון-מזרח אני מתכנן לפי ספרך ארהב צפון-מזרח מסלולים. אני יוצא מני יורק במיני ואן, כולל ציוד קמפינג וכוונה להשתמש בו, בתאריך 4-8 לכיוון צפון-צפון מזרח ומגיע לוושינגטון בתאריך 13-8. הכוונה בחלק זה של הטיול היא… לטייל (לא פארקי שעשועים, מינימום עד 0 ערים גדולות, קניות לנשות הטיול (ויש כמה…) בניו-המפשיר נטולת המס רק אם outlet על הדרך, מקסימום לינה באוהלים/בקתות שקיבלו ציונים גבוהים בספרך). יש לי כמה שאלות:
1. האם ניתן לשלב באופן סביר את ההרים הירוקים, ההרים הלבנים, שמורת ארקדיה וקייפ קוד במסגרת הזמן הזו
2. בהנחה שאנו מבלים כמשפחה בשתי ערים מרכזיות כ- 9 ימים (ניו-יורק וושינגטון), האם לדעתך כדאי להשאיר את בוסטון לטיול הבא?
3. הנקודה הבאה שלי אחרי קייפ קוד היא וושינגטון הבירה. איך היית ממליצה לי לשנות את יום 11 בספרך, כך שאקצר טווח לוושינגטון?
תודה
אלון
הי
1. האם אתה רוצה לבקר בתשעה ימים גם בהרים הירוקים, גם בלבנים גם באקדיה וגם בקייפ קוד? זה נראה לי יותר מדי…
2. אכן כן. מקסימום אפשר לבלות בבוסטון חצי יום בדרך דרומה.
3. איני יודעת מה לייעץ לך… הדרך לוושינגטון עוברת בניו יורק. אתה יכול אולי לקצר טווח ביום הקודם ולנסוע ללינה במיסטיק למשל (3 שעות מפרובינסטאון) וביום הבא להמשיך לוושינגטון (6 שעות נסיעה, או 5 שעות נסיעה ושעתיים מעבורת).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת