מצוקי וורמיליון Vermilion Cliffs

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מצוקי וורמיליון Vermilion Cliffs

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17380 הגב
    דנה
    אורח

היי נטע
    בעזרת ספרך מערב ארה"ב בנינו מסלול טיול בן שלושה שבועות בספטמבר הקרוב, שמורכב מהמסלול החום (פארקים באריזונה) והאדום (קליפורניה). רצינו לדעת האם את ממליצה על ביקור במצוקי וורמיליון (שאינם משולבים אצלך במסלולים). הביקור בהם יאריך לנו את הדרך בערך בארבע שעות. האם מצדיק לדעתך?423.. לא ברור לנו האם הדרך אליהם עבירה ונוחה לנסיעה ברכב רגיל, בכל מקרה חשבנו לשלב אותם אחרי לינה בפייג' (כשבבוקר חשבנו לעשות מסלול באנטילופ – נשמח באותה הזדמנות לשמוע על איזה מסלול את ממליצה, והאם יש צורך להזמין לו מקום מראש) ומשם אנחנו ממשיכים למצוק הצפוני של הגרנד קניון (ישנים ב Kaibab Lodge)
    תודה
    דנה

#17417 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מצוקי ורמיליון ובעיקר ה-wave (שכדי לטייל בו צריך permit שאותו מקבלים בהגרלה חודשים רבים מראש) מקדימים. אני אישיתי נסעתי פעמיים דרך מצוקי ורמיליון אבל אף פעם לא טיילתי בהם ברגל מלבד ה-wave. אני חושבת שזה אזור שקצת קשה לטייל בו ללא רכב 4 על 4 שיכניס אותכם לשטח או ללא מסלולי הליכה ארוכים. נראה לי שתצטרכו לעשות קצת שעורי בית על האזור הזה אבל הוא בטוח שווה (אם תסעו לשם אשמח אם תשתפו איך היה). לגבי אנטילופ כדאי להזמין מקום מראש (למרות שכאשר אני ביקרתי שם לא הזמנתי מקום וגם היה בסדר). המסלולים באנטילופ מאוד מוגבלים שכן זו שמורה אינדיאנית שאסור ללכת בה לבד. בדרך כלל המדריך יוביל אותכם לנקודה מסויימת, ירשה לכם קצת להסתובב וזהו.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #17417 in מצוקי וורמיליון Vermilion Cliffs
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0